Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
23-07-2018
HJC's Star Wars helmen. May the Force be with you!Vind Motoroccasion.nl leuk 


Er zijn een tweetal helmen toegevoegd aan HJC's gelicenceerde Star Wars helmenlijn. Stap op je Speeder-bike met je RPHA 90 Darth Vader en CS-R3-helmen met Stormtrooper thema.

Beide helmen zijn geïnspireerd door de originele Star Wars films. Zo heeft het Stormtrooper-ontwerp met blauwe strepen om de luchttoevoerslangen na te bootsen. De motorhelm lijkt zo uit de strijd te komen.

De Darth Vader RPHA 90-helm heeft details zoals atmosferische sensoren, laag vermogen relaiszenders en het ademmasker. De mondventilatie is zelfs geplaatst op een functionerende helmventilatie. De bijna geheel zwarte helm is voorzien van een rode lichtzwaardgloed, evenals een rood interieur, exclusief ontworpen voor deze helm.

Om variatie aan te brengen in de helmmodellen in de Star Wars-productlijn van HJC, is de Darth Vader-afbeelding te zien op de PRHA 90 van HJC, een gloednieuwe, hoogwaardige modulaire helm, en de Stormtrooper-afbeelding is te zien op de full-face CS-R3. Beide voor een toegankelijke prijs. De PRHA 90 is de meest compacte modulaire motorhelm.

Bron: https://www.hjchelmets.eu/14-starwars

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1966 - In het jaar 1966 vindt de introductie van de Shovelhead 1200cc plaats, een nieuw motorblok dat de Panhead uit 1948 vervangt.
© 2000 - 2018 Motoroccasion