Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
23-07-2018
HJC's Star Wars helmen. May the Force be with you!Vind Motoroccasion.nl leuk 


Er zijn een tweetal helmen toegevoegd aan HJC's gelicenceerde Star Wars helmenlijn. Stap op je Speeder-bike met je RPHA 90 Darth Vader en CS-R3-helmen met Stormtrooper thema.

Beide helmen zijn geïnspireerd door de originele Star Wars films. Zo heeft het Stormtrooper-ontwerp met blauwe strepen om de luchttoevoerslangen na te bootsen. De motorhelm lijkt zo uit de strijd te komen.

De Darth Vader RPHA 90-helm heeft details zoals atmosferische sensoren, laag vermogen relaiszenders en het ademmasker. De mondventilatie is zelfs geplaatst op een functionerende helmventilatie. De bijna geheel zwarte helm is voorzien van een rode lichtzwaardgloed, evenals een rood interieur, exclusief ontworpen voor deze helm.

Om variatie aan te brengen in de helmmodellen in de Star Wars-productlijn van HJC, is de Darth Vader-afbeelding te zien op de PRHA 90 van HJC, een gloednieuwe, hoogwaardige modulaire helm, en de Stormtrooper-afbeelding is te zien op de full-face CS-R3. Beide voor een toegankelijke prijs. De PRHA 90 is de meest compacte modulaire motorhelm.

Bron: https://www.hjchelmets.eu/14-starwars

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 2002 - In 2002 werd het Moto Guzzi Style Laboratory opgezet, waar onder leiding van Giuseppe Ghezzi (bekend van de Ghezzi & Brian modellen) nieuwe ontwerpen werden gemaakt. De 940 Bellagio representeerde een aanval op de Amerikaanse markt, met name op de Harley-Davidson Sportster. De Stelvio en de Norge moesten concurreren met modellen van BMW, respectievelijk de R 1200 GS en de R 1200 RT.
© 2000 - 2019 Motoroccasion