Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
23-07-2018
HJC's Star Wars helmen. May the Force be with you!



Vind Motoroccasion.nl leuk 


Er zijn een tweetal helmen toegevoegd aan HJC's gelicenceerde Star Wars helmenlijn. Stap op je Speeder-bike met je RPHA 90 Darth Vader en CS-R3-helmen met Stormtrooper thema.

Beide helmen zijn geïnspireerd door de originele Star Wars films. Zo heeft het Stormtrooper-ontwerp met blauwe strepen om de luchttoevoerslangen na te bootsen. De motorhelm lijkt zo uit de strijd te komen.

De Darth Vader RPHA 90-helm heeft details zoals atmosferische sensoren, laag vermogen relaiszenders en het ademmasker. De mondventilatie is zelfs geplaatst op een functionerende helmventilatie. De bijna geheel zwarte helm is voorzien van een rode lichtzwaardgloed, evenals een rood interieur, exclusief ontworpen voor deze helm.

Om variatie aan te brengen in de helmmodellen in de Star Wars-productlijn van HJC, is de Darth Vader-afbeelding te zien op de PRHA 90 van HJC, een gloednieuwe, hoogwaardige modulaire helm, en de Stormtrooper-afbeelding is te zien op de full-face CS-R3. Beide voor een toegankelijke prijs. De PRHA 90 is de meest compacte modulaire motorhelm.

Bron: https://www.hjchelmets.eu/14-starwars

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Meehangen" betekent: Niets is zo hinderlijk als een duopassagier die niet met de berijder meehangt in de bocht. Nog erger is een onervaren duopassagier die in een bocht (als schrikreactie) naar de verkeerde kant gaat overhangen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion