Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
26-05-2017
Honda CB1100TR concept en Rebel op de Bike Shed London

Samen met de CB1100TR die voor het eerst was te zien op de 2016 EICMA-show in Milaan, is er een eenmalige aanpassing gedaan van Honda s nieuw-voor-2017-take-on custom cool motorfiets, de Rebel. De show-off: De Bike Shed in London.


Honda werd door de gerenommeerde Britse tattoo artiest Dan Gold benaderd met een verzoek om zijn eigen signatuur aan de Rebel mee te geven. Honda stemde daar graag mee in met als resultaat een ultramoderne, stedelijke versie met flirts naar de BMX- en skateboardcultuur en duidelijke motorcrossinvloeden. Dit alles werd samengebracht in samenwerking met RB Kustoms.

Dankzij de levendige tweecylindermotor en de ontspannen rijpositie is de Rebel een verademing onder de A2-rijvriendelijke motorfietsen.

De projectleider van de Rebel - Keita Mikura - was geÔnspireerd geraakt na een bezoek aan The Bike Shed in 2013 om in een dergelijk project voor jonge rijders een dergelijke machine te creŽren. Een essentieel onderdeel van zijn visie was het gemak van de customization. De Bike Shed custom show is als zodanig de perfecte locatie voor deze Rebel.Over Bike Shed: Bike Shed Londen is een motorfiets tentoonstelling zoals geen ander. Hier viert men van de creatieve cultuur rond de custom scene. Het beschikt over meer dan 150 unieke custom motorfietsen, omringd door kunst, fotografie, live muziek, bars, barista koffie, whisky, sigaren, een lounge ruimte en de beste motormerken, plus een barbershop en tattooisten in een prachtig en uniek Londen Dockside-locatie.

Bron: Honda Motorcycles

thebikeshed.cc

Wist u dat: In de motortaal "Bahnburner" betekent: Bij naam die in de j aren zeventig werd gegeven aan de Moto Guzzi California. Deze motorfiets werd in het Duitse motorblad lovend besproken als een krachtige toermotorfiets en voorzien van de bijnaam Bahnburner, ofte≠wel wegenbrander, door de toenmalige redacteur Ernst Leverkus. De Moto Guzzi California is een zware toermotor met treeplanken, royale buddyseat, windscherm en koffers. Hierbij is goed gekeken naar de toermotorfietsen van Harley-David≠son.
© 2000 - 2018 Motoroccasion