Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-11-2017
Honda CB4 'Interceptor' concept: een futuristische dimensie op de EICMAVind Motoroccasion.nl leuk 


Motoroccasion.nl - 08 november 2017: De Honda stand op EICMA 2017 zal opnieuw een Design Studio bevatten met showdesign van het ontwerpteam van Honda's R & D-afdeling in Rome.

Het conceptmodel van dit jaar is de CB4 'Interceptor' - het resultaat van doorlopend onderzoek rond het designthema 'Neo Sports Café' dat voor het eerst zijn vruchten afwierp in het 'CB4 Concept' dat op EICMA in 2015 werd getoond. Het nieuwe conceptmodel voegt een suggestieve 'Sport Endurance' toe.
Het kleurenschema is "total black", een combinatie van elegantie en sportiviteit terwijl er ruimte is voor een futuristische technologie die is geïntegreerd in de vloeiende designlijnen. De voorkant van de fiets is voorzien van een ventilator die wordt gebruikt om de kinetische energie van de motorfiets om te zetten naar stroom voor het touch-screen op de tank. Het scherm biedt constant connectiviteit, zodat de motorrijder de weg kan volgen via digitale kaarten, noodoproepen kan maken of eenvoudig apparaten kan verbinden.
 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1948 - 1948. De TR5 Trophy is Triumph s eerste trailmotor, wordt geintroduceerd en scoort tijdens de internationale Zesdaagse. Leuk detail: De naam \'Trophy\' werd aan de motor gegeven na het winnen van deze Zesdaagse.Het motorblok werd origineel door Triumph gebouwd voor de aggregaten in de Tweede Wereldoorlog. Het had aluminium cilinderkoppen en was licht en sterk. De daaropvolgende vier jaar won men alle races.
© 2000 - 2019 Motoroccasion