Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
08-11-2017
Honda CB4 'Interceptor' concept: een futuristische dimensie op de EICMA



Vind Motoroccasion.nl leuk 


Motoroccasion.nl - 08 november 2017: De Honda stand op EICMA 2017 zal opnieuw een Design Studio bevatten met showdesign van het ontwerpteam van Honda's R & D-afdeling in Rome.

Het conceptmodel van dit jaar is de CB4 'Interceptor' - het resultaat van doorlopend onderzoek rond het designthema 'Neo Sports Café' dat voor het eerst zijn vruchten afwierp in het 'CB4 Concept' dat op EICMA in 2015 werd getoond. Het nieuwe conceptmodel voegt een suggestieve 'Sport Endurance' toe.
Het kleurenschema is "total black", een combinatie van elegantie en sportiviteit terwijl er ruimte is voor een futuristische technologie die is geïntegreerd in de vloeiende designlijnen. De voorkant van de fiets is voorzien van een ventilator die wordt gebruikt om de kinetische energie van de motorfiets om te zetten naar stroom voor het touch-screen op de tank. Het scherm biedt constant connectiviteit, zodat de motorrijder de weg kan volgen via digitale kaarten, noodoproepen kan maken of eenvoudig apparaten kan verbinden.
 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1946 - Dit waren precies de belangrijkste kenmerken van de Guzzino 65 CC die door Moto Guzzi in 1946 wordt gelanceerd. De door Antonio Micucci ontworpen en door Cardellino verbeterde lichtgewichtmotorfiets is in de jaren 50 voor meer dan een decennium de best-selling motorscooter in Italië en Europa. Het werd zo goed verkocht dat aan de eerste Guzzino-rally in 1949, dat slechts drie jaar na de lancering werd georganiseerd, 14.000 mensen deelnemen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion