Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-10-2017
Honda GL 1800 Goldwing 2018 is atletischer gewordenVind Motoroccasion.nl leuk 


Motoroccasion.nl - 25/10/17: Honda introduceert de GL 1800 Goldwing voor 2018 en heeft met de ontwikkeling van dit model alles nog eens goed doordacht. En inderdaad, er zijn ten opzichte van de eerdere modellen een aantal keuzes gemaakt die het vlaggenschip van Honda als belangrijk toermodel voor veel mensen toch de beste keuze kan maken. Met een koppel van 170 Nm, een vermogen van 93 kW en een gewichtsbesparing van 48 kg is het een meer atletischer motor geworden.Die atletischere uitstraling moet een jonger en breder publiek gaan aanspreken. Het grote windscherm is verdwenen. Daarvoor in de plaats is een korter, elektrisch verstelbaar scherm gekomen. Alle verlichting is LED dus helder en met meer opbrengst. Het tankvolume is gedaald met 4 liter naar 21 liter. Daarentegen is de motor lichter en meer gestroomlijnd geworden wat een besparing oplevert van 5,6 liter per 100 kilometer brandstof.
 Er zijn twee varianten; een basis model en een Tour uitvoering met topkoffer. De Tour uitvoering heeft ook DCT en een airbag als optie.

De Honda GL 1800 Goldwing heeft een meer naar voren gepositioneerde zit om een meer compactere motor te creëren. De vering is elektrisch instelbaar. Het 2018 model heeft een aansturing van het 6 cylinder motorblok met Throttle by Wire. Dit systeem kent vier standen, te weten Rain, Tour, Sport, Econ, Rain. De handschakeling bestaat uit zes versnellingen, de nieuwe DCT heeft er 7. Het 7-inch TFT display geeft een goed overzicht op alle functies, navigatie en audio informatie. Nieuwigheden als het Smart key systeem, Apple CarPlay en Bluetooth verhogen het gemak en comfort nog extra.

Beschikbare kleuren:
GL1800 Gold Wing – Matte Majestic Silver.
GL1800 Gold Wing Tour – Candy Argent Red and Pearl Glare White
GL1800 Gold Wing Tour met DCT & airbag– Candy Argent Red/Darkness Black and Darkness Black metallic.

Vind honderden Goldwings: www.motoroccasion.nl

#motoroccasion #honda #goldwing #nieuwemotorBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 2003 - In 2003 kondigt men de Speedmaster aan, een sportievere versie van de Bonneville America. Ook kreeg men de handen op elkaar voor de brute Rocket III die zelfs standaard in verschillende printen en kleuren was te krijgen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion