Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
28-04-2017
In mei en juni de BMW Motorrad Speed date

BMW Motorrad Speed date: De spirit of de GS. Ga in mei en juni naar een BMW dealer en vindt uit welke BMW GS het beste bij jou past.

Het voorjaar dient zich aan. De omstandigheden om een motor te pakken en in alle vrijheid rond te toeren worden steeds beter. BMW heeft iets bedacht op de vraag op welke motor dat zou kunnen zijn. Om de keuze voor je te vergemakkelijken kun je speeddaten bij een BMW dealer. Dit jaar kan dat vanaf 5 mei met alle BMW GS modellen. Zo kunt u de Spirit of GS zelf ervaren. 

In mei en juni kun je voor alle GS modellen bij de BMW Motorrad dealer langs. Een mooie manier om te ontdekken welke BMW GS voor jou de ware is. Kies uit de F 700 GS, F 800 GS, F 800 GS Adventure, R 1200 GS en R 1200 GS Adventure en laat je verrassen door deze motoren. Het bijzondere is dat alle motoren zowel in standaard als verlaagde uitvoering beschikbaar zijn voor een Speeddate.


Een Speeddate met uw ideale GS is snel geregeld via de aanmeldapplicatie op www.bmw-motorrad.nl/speeddategs. Kies een BMW dealer en daarna uw favoriete GS in normale of verlaagde uitvoering. Vervolgens kiest u de dag en het tijdstip die je het beste uitkomen. Vanzelfsprekend volgt direct een bevestiging per email. En natuurlijk kun je ter plaatse, afhankelijk van de beschikbaarheid, in overleg met de BMW Motorrad dealer op een tweede Speeddate gaan met een ander model. Veel plezier!

Bron: BMW Motorrad

www.bmw-motorrad.nl/speeddategs

Wist u dat: In de motortaal "Dresser light show" betekent: Parade na zonsondergang van met overdadig veel lampjes opgetuigde dressers.
© 2000 - 2018 Motoroccasion