Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
10-04-2017
Indian Motorcycle kondigt de 2017 Chieftain Limited en Chieftain Elite aan

Indians nieuwe Chieftain Limited staat voor een gedurfde evolutie van de Chieftain lijn en maakt de weg vrij voor nog meer legendarische ritten. Evenals de Chieftain Limited, is er ook een Chieftain Elite (een nog meer exclusieve versie met een speciale lak)


De belangrijkste optische veranderingen van de Chieftain Limited in vergelijking met een reguliere Chieftain is het afgezaagde voorspatbord, een nieuwe tien-spaaks 19 "voorwiel en een 16" achterwiel. Het voorwiel heeft  dubbele 300mm zwevende remschijven met vier-zuiger remklauwen en een Indian logo in relif erop. Er is ook een bijpassende kleur koplamp leverbaar en een meer gestroomlijnd leren zadel om het uiterlijk wat slanker eruit te laten zien.


Samen met het Ride Command zeven-inch infotainmentsysteem en de krachtige Thunder Stroke 111 motor heeft de Chieftain Limited een keyless ontsteking, een antiblokkeersysteem (ABS), een 100-watt audiosysteem, een elektrisch verstelbare windscherm, op afstand vergrendelbare harde zadeltassen en net genoeg chroom om te benadrukken wat deze motorfiets te bieden heeft.


Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Chieftain Elite extra speciale accenten boven het Chieftain Limited model. Deze omvatten een speciale kleurstelling (met de hand beschilderd), bestuurder- en passagiers floorboards gemaakt van billet aluminium, een uitlopende voorruit en de toevoeging van zadeltas luidsprekers.


Kies je eigen Indian Chieftain: https://goo.gl/tWQEEh

Bron: Indian

https://goo.gl/tWQEEh

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1994 - Harley-Davidson stapt terug in de AMA Super Bike Racing met de VR1000, een motor met een V-Twin blok van 1000cc maar in 60 en met vloeistofkoeling.
© 2000 - 2018 Motoroccasion