Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-03-2019
Koeman Motoren vacature: fulltime 1e motorfietsmonteurWij zijn op zoek naar jou; want jij bent een motorliefhebber en jij past goed in ons kleinschalig gezellige team! En jij bent in het bezit van een technische opleiding en je hebt enige ervaring. Natuurlijk ben je klantvriendelijk, servicegericht, flexibel (koopavond in hoogseizoen en zaterdag) en je werkt nauwkeurig en efficiënt! 

Herken jij je hier in en voel jij je aangesproken?
Neem dan contact met ons op en vraag naar Tom of stuur je cv naar info@koeman-motoren.nl. t.a.v Tom Versteeg.

Werkzaamheden
Je voert reparaties en onderhoudsbeurten uit. Je monteert accessoires, ook communicatie- en alarmsystemen. Bij storingen stel je diagnoses en je voert hand en spant diensten aan de verkoop balie of soms ook op de motorkleding afdeling.

Je komt te werken in een klein gezellig team, waar we persoonlijkheid naar de klant hoog in de vaandel hebben staan.
Laagdrempelig, gemoedelijk en servicegericht vinden we heel belangrijk.

Zien we jou binnenkort voor een eerste kennismaking?
 

Koeman Motoren

Handelsweg 15
1271 EJ Huizen
Noord Holland, Nederland
Tel. +31 35 52 54 276
Mail: info@koeman-motoren.nl
http://www.koeman-motoren.nlBron: Koeman Motoren

Wist u dat: In de motortaal "Produktieracer" betekent: Racemotorfiets die in een beperkte serie wordt gemaakt door de grote motorfabrikanten. De produktieracer is te koop voor de professionele wegracecoureur die niet is uitverkoren om in het fabrieksteam van een motormerk te worden opgenomen. Veelal bevat de produktieracer de techniek van het vorige raceseizoen. Degene die een produktieracer aanschaft (daarbij gesteund door sponsors) beschouwt deze motorfiets als het ruwe basismateriaal voor de racemotorfiets waarmee hij aan wedstrijden gaat deelnemen,
© 2000 - 2020 Motoroccasion