Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-11-2017
Moto Guzzi nieuws voor 2018Vind Motoroccasion.nl leuk 


Vooruitblik op het 100 jarig bestaan
Motoroccasion.nl - 08 november 2018:  Over drie jaar viert Moto Guzzi het 100 jarig bestaan en laat met de Concept V85 zien waar de plannen naar toe gaan. Het heeft duidelijk een avontuurlijk karakter. Het blok is geheel nieuw, een tweecilinder 90 graden transversaal luchtgekoelde 850 cc krachtbron met maximaal 80 pk. Ideaal voor deze motor.
Carbon, Rough en Milano, de nieuwe Moto Guzzi V7 III modellen
De V7 III Carbon is een gelimiteerde en genummerde oplage met koolstof componenten, details in het rood (voor zover de cilinderkoppen details te noemen zijn) zoals de naden van het nieuwe Alcantara zadel en de Brembo-remklauw vooraan.
De ruwere broer, de V7 III Rough, heeft allroad banden op radiale spaken en ook veel eigen details als het speciale zadel met stiksels, een handgreepriem voor de bijrijder en aluminium zijkappen. De V7 III Milano is heeft dubbele ronde klokken, chroomuitlaten en passagiershandvatten. Qua uiterlijk onderscheidt het zich doordat de tank een glanzende kleur heeft zoals ook de spaakwielen. Standaard monteert Moto Guzzi ze ook af met aluminium spatborden en zijspoilers.
Moto Guzzi V9 2018
Aangedreven door 850 cc tweecilinder motor is de V9 Roamer een motor met een soepel rijgedrag en wat universeler qua uiterlijk. De V9 Bobber heeft met de dikkere banden een wat stoerdere uitstraling. Waar de Roamer meer bedoeld is voor het wat sportievere werk is de Bobber meer voor het toeren. De V9 Roamer heeft voor 2018 ook een nieuwe achterschokbreker. De V9 Bobber heeft nieuwe ondoorzichtige illustraties en is verkrijgbaar in drie kleurenvarianten: Impeto blauw, Nero Notte zwart en Tempesta grijs.

Zoek je nieuwe droom MOTO GUZZI op www.motoroccasion.nl


Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1970 - Introductie van de XR750, een racing Sportster
© 2000 - 2018 Motoroccasion