Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-10-2016
MOTORTOER AMSTERDAM wint de Ducati 2016 Sales & Marketing award voor Nederland

Natascha Wiersma & André van der Zwet van Ducati dealer Motortoer Amsterdam zijn erg trots dat zij op de afgelopen Internationale Ducati Dealer Meeting in Bologna (Italië), beloond werden voor hun inzet met de “Best Dealer Sales & Marketing” award over 2016 voor Nederland. De prijs werd overhandigd door Directeur Ducati West Europe Edouard Lotthé.  

Motortoer

Deze award komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij evaluatie van de dealers door Ducati is er scherp gekeken naar het totaalplaatje van hoe de dealer de Ducatisti Ducati laat beleven. Hierin wegen alle aspecten van verkoop, marketing en klant tevredenheid even zwaar mee. Het is dus een prestatie van het gehele enthousiaste Motortoer team waar ze deze award aan te danken hebben.


Bron: Ducati North Europe

www.motoroccasion.nl/adressen/dealers/motortoer-d5042.html

Een stukje historie: YAMAHA in 1993 - Een nieuwe joint venture in 1993 zorgt in China voor de oprichting van Zhuzhou Nanfang Yamaha Motor Co., Ltd. Men doet hiervandaan de lokale productie, assemblage en marketing voor wat betreft Yamaha motorfietsen. Het nieuwe hoofdkantoor in Europa wordt opgeleverd. De nieuwe Europese distributie komt op gang. In dit jaar wordt ook de Parijs-Dakar Rally gewonnen. De Venture is jarenlang de strijd aangegaan met de Goldwing van Honda. Ondanks alle verbeteringen kon de nieuwe Royale het niet winnen en werd uit productie genomen.
© 2000 - 2017 Motoroccasion