Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
08-03-2021
Nieuwe 2021 Triumph Bonneville T100Klassiek. Capabel. Mooi.
De perfecte introductie tot de iconische Bonneville-familie; de nieuwste generatie van Triumph's authentieke en originele T100 combineert zijn tijdloze Bonneville stijl met een belangrijke upgrade naar de nieuwste 900cc twin motor, met hoog koppel die 10 pk meer vermogen levert en minder uitstoot. Voeg daarbij een lichter totaalgewicht, hoger gespecificeerde remmen en vering, de nieuwste rijhulptechnologie en verfijnde nieuwe details, en je hebt een nog mooiere en meer verfijnde T100-rit. 

Betere prestaties:
10 pk meer vermogen, 65 pk bij 7400 t/min en 80 Nm bij 3750 t/min
Sneller reactievermogen en 500 t/min hogere rode lijn
Geüpdatete EURO 5-conforme 900cc-twinmotor met hoog koppel 
Sneller reactievermogen en lagere emissies 
A2-rijbewijsset beschikbaar

Betere handling:
4 kg lichter
Nieuwe cartridgevorken
Nieuwe hoog gespecificeerde Brembo-voorrem

Verbeterde stijl en details:
Nieuwe wijzerplaat
Nieuwe zwart gepoedercoate motordeksels en kleppendeksel
117 accessoires leverbaar

Vanaf € 12.900,-. Verkrijgbaar vanaf maart.

Je droomTRIUMPH nog niet gevonden? De beste koop doe je op www.motoroccasion.nlNog betere prestaties
De nieuwe Triumph Bonneville T100 heeft een 900 cc tweecilinder Bonneville-motor met een hoog koppel, die voor 2021 een belangrijke update heeft ondergaan, met als resultaat een lichtere en sneller reagerende aandrijflijn.
Het piekvermogen ligt 10 pk hoger dan bij de vorige generatie, op 65 pk bij 7400 t/min, terwijl het piekkoppel 80 Nm bedraagt bij 3750 t/min, waarbij 80% van het piekkoppel beschikbaar is van 2000 t/min tot 7000 t/min, voor een krachtige acceleratie wanneer dat nodig is. De updates geven de nieuwe 2021 Bonneville T100 meer vermogen en koppel vanaf een lage 3500 t/min tot aan de rode toerenlijn, wat 500 t/min hoger ligt dan bij de vorige versie.
De nieuwe T100-motor overtreft ook de EURO 5-voorschriften en heeft nu lagere emissies en een uitstekend brandstofverbruik.
Dankzij de krukas met lage massatraagheid, lichtere balansassen, een dunwandig koppelingsdeksel en een magnesium kleppendeksel is de motor van de nieuwe T100 aanzienlijk lichter dan de vorige versie, wat aanzienlijk bijdraagt aan de gewichtsverlaging van 4 kg van de nieuwe 2021 Bonneville T100. Dit gewichtsverlies, in combinatie met het hogere vermogen, vertaalt zich in een opmerkelijke verbetering van de gasrespons en het rijgedrag.
Een zeer hoge onderhoudsinterval van 16.000 km helpt om de gebruikskosten laag te houden.
Voor de Europese markten kan de T100 worden uitgerust met een A2-rijbewijsset, die eenvoudig door een Triumph-dealer kan worden verwijderd om het volledige vermogen weer in te schakelen wanneer de eigenaar is geslaagd voor zijn examen. Houd er rekening mee dat de wettelijke vereisten van de plaatselijke markt gelden.

Verbeterde handling
De handling van de 2021 Bonneville T100 is verbeterd door de gewichtsvermindering van 4 kg, waardoor de wendbaarheid van de motorfiets aanzienlijk is toegenomen.
De T100 heeft ook een Brembo-voorrem met twee zuigers en een hogere specificatie, voor een uitstekende remkracht met meer grip en een beter gevoel.
De nieuwe hoger gespecificeerde cartridge-voorvorken, in combinatie met de dubbele schokdempers achter en de 32-spaaks klassiek vormgegeven wielen verbeteren de wendbaarheid en het rijgemak van de T100 voor een vertrouwenwekkende rit.
Het ABS van de nieuwste generatie en de uitschakelbare tractiecontrole zijn op gevoelige en onopvallende wijze geïntegreerd om de veiligheid van de rijder te maximaliseren en een soepele rijervaring te garanderen.
Het comfort wordt verzekerd door een comfortabel bestuurders- en passagierszadel, perfect voor korte en langere ritten, en een koppelsbekrachtiging om vermoeidheid bij de bestuurder te verminderen.
Het zadel wordt met een sleutel ontgrendeld voor gemakkelijke toegang tot de USB-aansluiting onder het zadel en de zithoogte is een toegankelijke 790 mm. In combinatie met het smalle stand-overprofiel van de T100 geeft dit een echt stevig en veilig gevoel bij stilstand.Verbeterde stijl en details
De nieuwe 2021 Bonneville T100 is ook uitgerust met een nieuwe wijzerplaat, met Bonneville-branding en een traditioneel lettertype. Het geïntegreerde multifunctionele display is eenvoudig te bedienen via de op het stuur gemonteerde scrollknop.
Het originele Bonneville-DNA van de T100 wordt weerspiegeld door de prachtige en authentieke stylingdetails, van de contrasterende biezen op het zadel tot de tankrubbers op de kenmerkende Bonneville-tankuitsparingen, het stalen achterspatbord, de verchroomde spiegels, het verchroomde stuur, de verchroomde koplampbehuizing en de verchroomde tankdop. Het compacte en elegante achterlicht is volledig LED dus energiezuinig en zorgt voor een goed zichtbaar stijlvol licht.
De nieuwe 2021 Bonneville T100 is verkrijgbaar in drie klassieke kleuren - Lucerne Blue en Fusion White, met handgeschilderde zilveren koetswerklijnen; een gestroomlijnde, éénkleurige Jet Black-optie of een tweede tweekleurig schema, in Carnival Red en Fusion White, met handgeschilderde zilveren koetswerklijnen.
De rijder kan zijn T100 personaliseren dankzij een reeks van 117 originele accessoires. Deze zijn allemaal samen met de motor ontwikkeld en getest om een perfecte integratie te garanderen en bieden tal van opties om de T100 te personaliseren volgens de smaak en behoeften van de rijder.
In het accessoiregamma vinden eigenaars een uitgebreide catalogus met bagage, plus opties voor zadels en schermen. Intern bedrade handvatverwarming zorgt voor extra comfort en betere controle in koudere klimaten, terwijl de cruisecontroloptie de vermoeidheid van het gas geven vermindert op langere ritten.
De zwarte uitlaatbochten, ringen en dempers zorgen voor een nog donkerder uiterlijk, dankzij de lijst met verkrijgbare originele Triumph-accessoires.
 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: APRILIA in 1968 - Alberto’s zoon, Ivano Beggio, nam de helm over in 1968 en het werd al snel duidelijk dat fietsen niet zijn 'ding' waren. Met nog een aantal anderen construeerde hij de eerste Aprilia "motorfiets", een 50 cc in goud-blauwe kleur. Het product sloeg aan.
© 2000 - 2023 Motoroccasion