Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
18-10-2018
Nieuwe kleuren Africa Twin 2019Een van de meest gekende en populaire modellen uit de Honda line-up is de Africa Twin. Het geheim van de veelzijdigheid van de Honda Africa Twin start bij het motorblok. De vierkleps 998cc Unicam paralleltwin is zeer breed inzetbaar en erg compact. Deze allround prestaties, serieuze off-road capaciteiten en betoverende looks hebben de afgelopen jaren al meer dan 36.000 eigenaren kunnen aantrekken. (Europese cijfers, vanaf het vernieuwde model in 2016).
 Dit jaar nog werd aan het populaire Adventure Segment van Honda de Africa Twin Adventure Sports toegevoegd. De grote broer van de Africa Twin met nį½¹g meer Adventure aspiraties, door onder andere de lange veerwegen en de vergrote tank / bereik, die in verkoopaantallen niet onder doet voor de standaard Africa Twin.

 

De Honda Africa Twin Adventure Sports krijgt met het nieuwe ‘Silver Metallic’ er een mooie en geavanceerde kleur bij om uit te kiezen. Ook voor de standaard Africa Twin zijn de 2019 kleuren gewijzigd. Zo krijgt de matzwarte versie nu goudkleurige velgen, leent de Tricolore versie het mooie ‘Royal Blue’ van de Adventure Sports en zijn de Africa Twin logo’s nu zwart.

Alle nieuwe Honda Africa Twin kleuren zullen in de Benelux verkrijgbaar zijn vanaf januari 2019.

Je droomHONDA vind je op motoroccasion.nl

#Honda #africatwin #motoren #motoroccasionBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Loctite" betekent: De merknaam voor een assortiment borgingsvloeistoffen voor ondermeer bouten, moeren en lagers. De merknaam Loctite is inmiddels een soortnaam geworden voor deze me­thode van borging.
© 2000 - 2019 Motoroccasion