Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
18-09-2017
Nieuwe prijzen van de BMW G 310 GS bekend gemaakt

BMW Motorrad introduceert met de nieuwe prijzen alle kenmerkende kwaliteiten van de GS familie met de nieuwe BMW G 310 GS in het segment onder de 500 cc. De herkenbare uitstraling van het nieuwe model, de toonaangevende handling en het krachtige 313 cc motorblok staan vanaf 7 oktober 2017 bij alle BMW Motorrad dealers voor een consumentenadviesprijs vanaf € 6.894*.

Kenmerkend GS design.
De BMW G 310 GS is een onmiskenbaar lid van de GS familie. Hij is tijdloos en veelzijdig, stuurt soepel en scherp in de stad en is tegelijkertijd robuust bij off-roadgebruik. Met zijn hoge voorspatbord, treffende lijnen en hoge achterkant heeft deze machine de kenmerken van de grotere GS modellen. Door zijn korte wielbasis, een 19-inch voorwiel en vergrote veerwegen zit de berijder rechtop, wat bijdraagt aan de prettige en gemakkelijke handling.Innovatieve eencilindermotor.
De BMW G 310 GS wordt aangedreven door de 313 cc vloeistofgekoelde eencilinderkrachtbron die ook de BMW G 310 R aandrijft. Het motorblok heeft vier kleppen, twee bovenliggende nokkenassen en elektronisch geregelde brandstofinspuiting. Met een vermogen van 25 kW (34 pk) bij 9.500 toeren per minuut en een maximumkoppel van 28 Nm bij 7.500 toeren per minuut staat de nieuwe BMW G 310 GS garant voor uitzonderlijk veel rijplezier en dynamiek, zeker in combinatie met het gewicht (onbeladen) van slechts 169,5 kg (volgens DIN-norm). De BMW G 310 GS is geschikt voor het A2-rijbewijs.Perfecte ergonomie en optimale veiligheid.
De BMW G 310 GS biedt een ontspannen zithouding in alle situaties. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met berijders van uiteenlopend postuur. De zithoogte is standaard 835 mm. Er is ook een hogere of lagere buddyseat van respectievelijk 850 en 820 mm leverbaar. Net als alle andere motorfietsen van BMW Motorrad is ook de BMW G 310 GS standaard uitgerust met ABS, dat bovendien voor rijden op onverharde wegen is uit te schakelen. Het instrumentarium omvat een LCD-scherm met een goede afleesbaarheid en veel informatie. 

* De consumentenadviesprijs is incl BTW, BPM, kosten rijklaar maken** en registratiekosten***.
** Deze kosten (incl. BTW) omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en volle tank/accu.
*** Inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, maximaal € 39,00 + € 9,98.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Dog" betekent: Luie motorfiets die niet vooruit te branden is. ‘I owned two Dommie 99s and found that the first certainly lived up to fairly fast results: the acceleration in particular was of the scalded cat variety [kat die kokend water op zijn staart krijgt gegooid] . The second example, by contrast, was a dog, and had great trouble in beating Ford Anglias on the North Circular Road.’ (Mike Clay, Café-Racers, Osprey Publishing Ltd, London 1988).
© 2000 - 2019 Motoroccasion