Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
08-11-2017
Nieuwe versies Piaggio MP3 350 Sport en MP3 500



Vind Motoroccasion.nl leuk 


Motoroccasion.nl - 08 november 2018:  Piaggio brengt twee nieuwe versies. De Piaggio MP3 350 Sport en de Piaggio MP3 500. Deze laatste in twee varianten: de één meer stijlvol (Business-versie) en de ander sportiever (Sport-versie). De nieuwe lay-out is voorzien van een nieuw ontworpen grille op het voorscherm en een volledig LED-verlichtingssysteem. Ook nieuw is het beter beschermende smoky windscherm en het zadel met comfortabelere vulling, uitgerust met een nieuwe rugleuning voor de passagier. Ook beschikt het over een nieuw stuur. De standaarduitrusting is verbeterd: De Business-versie gebruikt standaard de TomTom Vio-navigator, terwijl de Sport-versie pittigere en effectievere gasschokdempers heeft, evenals een set voorschijfremmen met een daisy-profiel.




De Piaggio MP3 500 is uitgerust met een ééncilinder, herzien in talrijke details en nu in staat om 10% meer vermogen (nu 41 pk) te verzekeren, met een beter uitlaatgeluid en een zeer laag brandstofverbruik. Piaggio MP3 350 lanceert de bekende en populaire Piaggio 350cc-motor met meer dan 30 CV aan vermogen. Standaard voor alle ABS- en ASR-modellen. De exclusieve Piaggio-technologie voor de dubbele onafhankelijke en kantelbare voorwielen, die worden geregeld door een unieke vierarmige ophanging, die de toonaangevende Group in Europa als allereerste fabrikant ter wereld heeft ontworpen en ontwikkeld voor maximaal rijplezier in alle veiligheid, blijft onveranderd.
 

Zoek je droom PIAGGIO op www.motoroccasion.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1921 - De eerste motorfietsen waren voorzien van de initialen G.P. (Guzzi-Parodi), maar om verwarring met de initialen van Giorgio Parodi te vermijden werden de navolgende modellen Moto Guzzi genoemd. De adelaar in het embleem werd toegevoegd als hulde aan Giovanni Ravelli die tijdens een luchtongeval kwam te overlijden. Om het nieuwe merk in de markt te zetten en de verkoop te bevorderen beslist Carlo Guzzi om de racerij in te gaan.
© 2000 - 2024 Motoroccasion