Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
17-01-2017
Nu in onze showroom, de MT-09Nu in onze showroom, de MT-09, een motorfiets die de motorwereld totaal veranderde, is geëvolueerd tot een nog scherpere en technologisch geavanceerdere Hyper Naked. Er is gewoonweg geen andere motorfiets in zijn klasse die de huidige generatie sensatiebeluste rijders zo weet te inspireren.

Een goede eerste indruk is cruciaal, en met zijn intimiderende 'twin-eye' LED koplampen en zijn agressieve ontwerp trekt de MT-09 onmiddellijk alle aandacht naar zich toe. De 'winglets' aan de voorkant en de koelvinnen van de radiateur geven de machine een messcherpe uitstraling. Verder hebben we de motorfiets een kortere achterkant gegeven, om zijn uitstraling nog compromislozer te maken.

Met zijn radicale uiterlijk, fraai vormgegeven body en aangescherpte prestaties is dit ontembare racemonster klaar om uw Hyper Naked rijervaring naar het volgende niveau te tillen.
Onze website heeft een forse update gekregen. Allerbelangrijkste verandering is dat de site nu ook geschikt is voor smartphones. Tevens hebben we geprobeerd om de navigatie te vereenvoudigen, opdat u sneller bij de gewenste content aanbeland. De komende tijd zullen we blijven finetunen en optimaliseren om de pagina nog beter en completer te maken. Neem maar eens een kijkje en enjoy.De productie van de de exclusieve XSR900 Abarth is beperkt tot slechts 695 stuks, en om de exclusiviteit van de machine extra te benadrukken bevindt zich aan de zijkant van elke motorfiets een aluminium plaatje met het productienummer. Motorrijders die als één van de eersten in het bezit willen komen van deze nieuwe unieke café racer, kunnen vanaf 17 januari 2017 om 17:00 hun exemplaar online orderen.Want vanaf dat moment gaat namelijk de speciale online registratie van dit unieke Yamaha model van start. De eerste 95 klanten kunnen hun online order voor de nieuwe XSR900 Abarth plaatsen op www.xsr900-abarth.eu en elke online klant wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusieve VIP Abarth Experience op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de XSR door TopMoto te laten afleveren! Nadat de eerste 95 online registraties zijn bevestigd, worden de resterende 600 machines van de gelimiteerde XSR900 Abarth vanaf april 2017 beschikbaar gesteld via Yamaha-dealers.

Bron: TopMoto Apeldoorn

Wist u dat: In de motortaal "Connie" betekent: De Royal Enfield Constellation uit 1958 was een verticale twin van 75OCC, uitgevoerd met magneetontsteking, siamees uitlaatsysteem en TT-racecarburateur. De Constellation was in feite een Royal Enfield Super Meteor die nog verder getuned was en snelheden boven de 110 mijl per uur haalde.
© 2000 - 2017 Motoroccasion