Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
22-03-2017
Op zoek naar een uitdaging? Word Scootermonteur bij Arjan Brouwer!

Is techniek jouw passie? 
Kom dan werken bij Arjan Brouwer Motor Trading in Putten als monteur! 

Wij  zijn de marktleider op het gebied van de verkoop van Piaggio MP3 motorscooters. Daarnaast bieden wij diverse allroad en offroad motorfietsen aan. Naast verkoop doen wij ook de reparaties en maken wij nieuwe motoren en motorscooters rijklaar.  Voor deze leuke functie zoeken wij nog iemand met twee rechter handen, een rijbewijs A, B(E) en evt. AM en sleutelervaring die per direct kan beginnen. 

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een
Gemotiveerde motor en motorscooter monteur.

De functie omvat:
- Onderhoud, reparatie en schadeherstel van scooters en motoren.
- Rijklaar maken nieuwe en gebruikte scooters en motoren.
- Parttime en fulltime mogelijkheden.

Functie eisen: 
- Kennis van zowel 2takt als 4takt.
- Je bent geschikt om in een klein & dynamisch bedrijf te werken.
- Geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent flexibel.
- Je woont in een straal van max. 40km van Putten.
- Ervaren monteur.

Wij bieden je een uitdagende baan in een jong en dynamisch team. Je werkplek is voorzien van alle gemakken en het juiste materiaal. Daarnaast wordt je nauw betrokken in alle facetten van het bedrijf en geven we je alle begeleiding die nodig is. Je salaris is marktconform en zal maandelijks worden betaald. Met vooruitzicht op vast dienstverband.

Denk jij dat deze baan iets voor je is? Aarzel niet en reageer snel! - Bel naar Arjan of stuur een mail met je CV en motivatie. 
Arjan Brouwer Motor Trading - Hoge Eng West 19-21 - 3882 TP Putten - T 0341-355.975 - info@arjanbrouwer.nl - www.arjanbrouwer.nl
Openingstijden: Ma: 10.00-17.30 - Di- Vr : 08.30-17.30 - Za : 08.30-17.00 - Koopavond Di + Do :  18.30-21.00

Bron: Arjan Brouwer Trading

Een stukje historie: DUCATI in 2003 - Ducati komt in 2003 terug op startlijn met coureurs als Troy Bayliss and Loris Capirossi, samen met het Desmosedici V4 motorblok, het resultaat van een lang en fascinerend ontwikkelingsproces. Het resultaat in dit debuutjaar breekt elke verwachting: één eerste plaats, twee eerste plaatsen, zes derde plaatsen, drie pole positions en een tweede plaats in de fabrieksclassificatie. In de World Superbike Championships wint Ducati de coureurstitel met Neil Hodgson en wederom de fabriekstitel. In oktober presenteert men op de Tokyo Fair drie nieuwe concept bikes, de Sportclassic modellen. Na een warm onthaal over deze modellen komen ook vanuit de wereld op de bekendmaking positieve reacties. Verder is het zo dat op de internetsite een enorme response komt. Ongeveer 310.000 bezoekers van de site spreken zich lovend uit. Gesterkt door zoveel enthousiasme neemt men alle drie de Sportclassic modellen in productie – en opnieuw gaat een droom over in realiteit.
© 2000 - 2018 Motoroccasion