Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-10-2016
Schubert C4 Nieuw voor 2017

Op de INTERMOT ging de C4 in premičre: de opvolger van de welbekende C3 Pro. Met een opvallend design en hoogwaardige functionaliteit zet Schuberth de geschiedenis van de systeemhelm in 2017 voort.
De nieuwste telg van de helmenfamilie is volledig herzien. Grondslag daarvan zijn de vele tests in Schuberth’s Air & Acoustics lab, waar met behulp van een windtunnel de vorm van de buitenschaal aerodynamisch geoptimaliseerd werd. Ook aan de akoestiek werd de nodige aandacht besteed, met het oog op vermindering van windgeruis.

Schubert helm C4

Het lage gewicht van de glasvezel buitenschaal en de aerodynamische eigenschappen zorgen ervoor dat de C4 ook voor de sportieve rijder een uitkomst is. Mooi meegenomen daarbij is het anticondensvizier met zijn grote blikveld, zelfs als de rijder een sportieve zithouding aanneemt. Op het gebied van communicatie zit het met de C4 helemaal goed: twee speakers, een antenne en een microfoon zijn geďntegreerd. Tevens biedt de helm ruimte om eenvoudig het nieuwe SC1 communicatiesysteem (ontwikkeld met Sena) te bevestigen - plug & play!

De C4 zal in het voorjaar van 2017 in 3 verschillende uitvoeringen (Uni, Legacy, Pulse) verkrijgbaar zijn, met
een adviesverkoopprijs vanaf €649,95 en in de maatvoeringen XS - XXXL.

Bron: Splash Design

Een stukje historie: BMW in 1999 - De naam "Urban Mobility Vehicle" dekte de lading van de overdekte scooter BMW C1 volledig. Het voertuig mocht in vrijwel heel Europa zonder helm bestuurd worden en was bedoeld voor automobilisten die de dagelijkse files en het drukke stadsverkeer wilden omzeilen. Er kwamen twee types: de 125 cc en de 200 cc, waarvan ook nog verschillende uitvoeringen bestonden. Wie zijn BMW C1 helemaal wilde aankleden had zelfs een Discman en een GSMhouder aan boord. Desondanks werd het geen succes en de serie verdween in 2003.
© 2000 - 2019 Motoroccasion