Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-10-2016
Schubert C4 Nieuw voor 2017

Op de INTERMOT ging de C4 in premičre: de opvolger van de welbekende C3 Pro. Met een opvallend design en hoogwaardige functionaliteit zet Schuberth de geschiedenis van de systeemhelm in 2017 voort.
De nieuwste telg van de helmenfamilie is volledig herzien. Grondslag daarvan zijn de vele tests in Schuberth’s Air & Acoustics lab, waar met behulp van een windtunnel de vorm van de buitenschaal aerodynamisch geoptimaliseerd werd. Ook aan de akoestiek werd de nodige aandacht besteed, met het oog op vermindering van windgeruis.

Schubert helm C4

Het lage gewicht van de glasvezel buitenschaal en de aerodynamische eigenschappen zorgen ervoor dat de C4 ook voor de sportieve rijder een uitkomst is. Mooi meegenomen daarbij is het anticondensvizier met zijn grote blikveld, zelfs als de rijder een sportieve zithouding aanneemt. Op het gebied van communicatie zit het met de C4 helemaal goed: twee speakers, een antenne en een microfoon zijn geďntegreerd. Tevens biedt de helm ruimte om eenvoudig het nieuwe SC1 communicatiesysteem (ontwikkeld met Sena) te bevestigen - plug & play!

De C4 zal in het voorjaar van 2017 in 3 verschillende uitvoeringen (Uni, Legacy, Pulse) verkrijgbaar zijn, met
een adviesverkoopprijs vanaf €649,95 en in de maatvoeringen XS - XXXL.

Bron: Splash Design

Wist u dat: In de motortaal "Slide pads" betekent: Blokjes van harde kunststof, met klittenband bevestigd op de zijkant van de neus van de motorlaars, die dienen als waarschuwing voor het al te schuin de bocht doorgaan. Slide pads voorkomen het afschuren van de motorlaarzen.
© 2000 - 2018 Motoroccasion