Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
31-08-2018
SIMAKO-BDM Rent a bike.MAAK AL UW MOTORTRIPS OP EEN ANDERE, NIEUWE BMW.

BMW exclusief dealer SIMAKO-BDM biedt ook in 2018 motorplezier op maat. Wat dacht u van een lang weekend toeren in de Ardennen of de Eifel, of een week Frankrijk of Engeland. Bekijk Nederland eens voor een dag of weekend vanuit een ander perspectief. Uw BMW motorfiets brengt u op plaatsen die voor auto's onbereikbaar zijn.

Bent u van plan een BMW motorfiets te kopen, maar u twijfelt nog of uw favoriete BMW aan uw eisen voldoet? Huur hem een dag en uw vragen worden beantwoord. Wij helpen u graag met uw keuze!

Vrije tijd is een kostbaar goed. Om te zorgen dat u hiervan optimaal gebruik kunt maken heeft SIMAKO-BDM een uitgebreide keuze in huurperiodes.

Ga naar onze verhuurpagina voor alle details [klik hier]

Bron: Simako-BDM Apeldoorn

Wist u dat: In de motortaal "Speedway" betekent: Snelheidswedstrijd voor motorfietsen op een vlakke, ovale sintelbaan. Vier coureurs moeten vier ronden van vierhonderd meter tegen de klok in afleggen. De winnaar krijgt drie punten, nummer twee krijgt twee punten, nummer drie één punt. Wie na een aantal vastgestelde rondes de meeste punten heeft verdiend is de uiteindelijke winnaar. De motorfietsen voor deze tak van sport hebben een cilinderinhoud van 500CC. Remmen ontbreken. Er wordt afgeremd op de compressie. Het meest spectaculaire element van Speedway is het nemen van de bochten, waarbij met hoge snelheid wordt tegengestuurd en met slippend achterwiel (powersliding) de bocht wordt genomen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion