Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
16-08-2016
Stylemartin Lady Rock

Gedurfd, vintage, extravagantů
Om eerlijk te zijn, wat  zou je nog meer van Stylmartin verwachten? Het Italiaanse merk dat trendy motorschoenen en laarzen tot het gesprek van de dag heeft gemaakt. De Lady Rock enkellaars is speciaal voor de vrouwelijke passagier of motorrijdster, die met een trendy uitgesproken look (achter) op de motor wil plaatsnemen.
Lady Rock werd vorig jaar tijdens de EICMA show in Milaan als prototype ge´ntroduceerd.
De robuuste lederen schoen met zijn harige (rund) buitenkant, voorzien van een luipaard print, trok onmiddellijk de aandacht van het vrouwelijke publiek; hun interesse en enthousiasme overtuigde Stylmartin om het in productie te nemen. In principe is deze enkellaars niet alleen voor de motorfiets branche geschikt maar heeft ook potentie in de fashion, muziek en entertainment sector. De vrouwelijke passagier of motorrijdster maakt met de Lady Rock duidelijk een statement.
merk Stylmartin 
model Lady Rock

buitenkant Rund haar
voering waterdicht en ademend
sluiting veters
voetbed ademende microfiber,  anatomisch en vervangbaar
zool rubberen Vibram anti-slip, benzine, olie en slipbestendig
maten 36 - 42
kleur luipaard-print
leverbaar september 2016

De advies verkoopprijs is Ç 275,-. Check de dealerlocator voor alle verkoopadressen.

Bron: IGM Trading

www.grandcanyonbike.eu/nl/storelocator

Wist u dat: In de motortaal "Motorcamping" betekent: Camping speciaal voor motorrijders en hun passagiers. Motorrijders waren lange tijd geen graag geziene gasten op campings. Ze werden wantrouwend bekeken, kregen vaak de slechtste plaatsen toegewezen of kregen te horen dat er geen plaats meer was. Soms werd hun botweg de toegang tot de camping geweigerd. Als reactie hierop ontstond in de jaren tachtig de motorcamping, die vaak door motorrijders was opgezet. Een van de bijzondere voorzieningen op een motorcamping is een ruimte waar reparaties kunnen worden verricht.
© 2000 - 2017 Motoroccasion