Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
18-08-2017
Suzuki komt in het najaar met veel modellennieuwsHouders van rijbewijs A1 en A2 hebben een volledige line up

Suzuki begint de tweede helft van het jaar ijzersterk. Er is in vrijwel elk segment modellennieuws en Suzuki biedt een volledige line-up voor A1- en A2-rijbewijshouders.

Adventure
De nieuwe Suzuki V-Strom 250A heeft alle kenmerken van de populaire V-Strom-familie. Deze nieuwe Sport Adventure Tourer combineert wendbaarheid en krachtige prestaties met maximaal comfort en gebruiksgemak. Vanaf eind september is de 2018 Suzuki V-Strom 250A - in de kleuren zwart en zwart-geel - leverbaar voor € 5.999,-.
 Scooter
Chic, praktisch, luxueus en sportief: de Suzuki Burgman 400A is een elegante atleet, die het gespierde acceleratievermogen van zijn 399 cc-krachtbron koppelt aan de pure gratie van een chic, nieuw design. De comfortabele 2018 Burgman 400A is - in de kleuren matzwart met rode wielen, matgrijs en wit - vanaf medio september leverbaar voor € 8.599,-.Street
Vanaf eind september zijn ook de krachtige, lichte A1-modellen van Suzuki leverbaar. De nieuwe Suzuki GSX-S125A is geïnspireerd op de GSX-S750A en de GSX-S1000A en deelt het frame en het motorblok met de nieuwe GSX-R125A supersportmotor. Dat maakt hem tot een unieke, lichtgewicht naked bike met de beste acceleratie in z’n klasse. Leverbaar in de kleuren MotoGP-blauw en zijdeglans zwart. De rijklaarprijs van de GSX-S125A is € 4.999,-.

De nieuwe Suzuki GSX250RA combineert de sportieve GSX-R-styling met de comfortabele zithouding en het gemak van een lichte naked bike. De nieuwe GSX250RA is al vanaf eind augustus leverbaar voor € 5.799,- in de kleuren MotoGP-blauw en zwart.Supersport
De GSX-R125A is Suzuki’s wapen in de lichte Supersportklasse. Deze rasechte straatracer biedt voor rijders met het A1-rijbewijs de beleving en de sensatie van een echte supersportmachine dankzij de enorm gunstige verhouding tussen vermogen en gewicht. Dat maakt hem tot de snelste en wendbaarste supersportmotor in de lichte rijbewijsklasse. De GSX-R125A kost € 5.499,- en is leverbaar in de kleuren MotoGP-blauw en zijdeglans zwart.Motocross
Suzuki presenteert voor modeljaar 2018 een geheel nieuwe RM-Z450 die vanaf medio september leverbaar is. Deze crossmotor is de nieuwe maatstaf in de hoogste MX-klasse. Suzuki streeft met de nieuwe RM-Z450 maar naar één doel; de snelste, felste en best sturende crossmotor die er is. Prijs: € 8.499,-.

Alle genoemde prijzen zijn rijklaarprijzen, inclusief afleveringskosten. 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Naaimachine" betekent: 'De motor loopt als een naaimachine' duidt op het tot tevredenheid stemmende zoemen van het motorblok, waaruit geen zorgwekkend geratel, geklik of geklingel opklinkt. De analogie met een naaimachine is echter voorbehouden aan bepaalde catagorieŽn motorfietsen. Een Moto Guzzi of Ducati bijvoorbeeld kunnen per definitie niet als een naaimachine lopen en maken stampende, karakteristieke *grote klappen. Een viercilinder in lijn of een lichtere eencilinder motorfiets kunnen wel snorren als een naaimachine.
© 2000 - 2018 Motoroccasion