Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
04-10-2017
Triumph komt met twee nieuwe Bonneville's tijdens opening.Motoroccasion.nl 04-10-2017  -  Gisteren werd in Hickley het nieuwe bezoekerscentrum van Triumph geopend. Dit nieuwe centrum zal op 1 november open gaan voor publiek. Triumph maakte van de gelegenheid gebruik om twee nieuwe modellen te laten zien. De Bonneville Speedmaster en de Bonneville Bobber Black zijn aan het palet motoren toegevoegd.

De Bonneville Speedmaster is een echte telg uit de klassiekerlijn die Bonneville heet. Er is een Highway kit en een Maverick kit voor beschikbaar uit een range van 130 accessoires. Met een donkere stoere uitvoering genaamd Bobber Black wordt de cultstatus van Triumph verder versterkt. Om in stijl de weg op te gaan heeft Triumph ook een kledinglijn laten ontwerpen die perfect aansluiten bij de motorfietsen. Deze kwalitatief hoogstaande kleding is verkrijgbaar bij de Triumph dealers vanaf begin 2018. De beide motoren komen ook begin dit jaar. Verdere details zijn te vinden op de website van Triumph.

Ga naar Triumph MotorenBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Prince of Darkness" betekent: Weinig vleiende bijnaam voor Joe Lucas, oprichter van de gelijknamige fabriek van verlichtingsmaterialen voor Engelse auto’s en motorfietsen. Van menig Engelse motorfiets was de elektrische installatie niet bijster betrouwbaar, maar altijd uitgerust met een Lucas dynamo of spanningsregelaar. Dat wilde nog al eens aanleiding zijn voor een rit door de duisternis op een onverlichte motorfiets. Aan Joe Lucas wordt de cynische uitspraak ‘Never go by night’ toegeschreven
© 2000 - 2019 Motoroccasion