Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
02-02-2018
Triumph Riding Experience



Vind Motoroccasion.nl leuk 


Met gepaste trots kondigt Triumph een nieuw fenomeen aan onder de naam Triumph Adventure Experience. Een programma waarmee het Britse merk avontuurlijk ingestelde motorrijders een uniek platvorm geeft om kennis te maken met het off-road rijden. Daarbij is het de uitgelezen mogelijkheid om de nieuwe Triumph Tigers in hun natuurlijke habitat te kunnen ervaren. 

Tijdens de persintroductie in Almería, Spanje, van de Tiger 1200 werd al duidelijk gemaakt dat Triumph aankomend voorjaar in het zuiden van Wales (UK) een eigen off-road trainingsfaciliteit zal openen. Inmiddels kan de motorfietsfabrikant bevestigen dat men vanaf maart 2018 ook lokaal in de Benelux deel zal kunnen nemen aan de Triumph Adventure Experience.





In samenwerking met drie gekwalificeerde off-road rijscholen in Nederland (Experience Island), Vlaanderen (Motokhana) en Wallonië (Richard Hubin Racing School) brengt Triumph het avontuur aankomend seizoen naar de Benelux. Deelnemers aan de Triumph Adventure Experience zullen onder professionele begeleiding training krijgen in het off-road rijden. Dit kan op een eigen motor of op de nieuwe Tiger 1200 of 800 en Triumph Scrambler, die tegen een kleine meerprijs ter beschikking staan.  

Paul Stroud, Chief Commercial Officer bij Triumph Motorcyles vertelde hierover; “Triumph heeft zich voor 2018 en de verdere toekomst als doel gesteld om motorrijders wereldwijd unieke off-road ervaringen aan te bieden, welke aansluiten bij onze Adventure motoren. De opening van een eigen trainingsfaciliteit in Wales en de samenwerking met lokale rijscholen in o.a. de Benelux vormen hierbij grote stappen naar realisatie”. 
 
Vind je droom Triumph op motoroccasion.nl

#motoroccasion # triumph #motor #experience

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Servicar" betekent: Harley-Davidson driewieler. Aan de voorkant een motorfiets, aan de achterkant een achteras met differentieel en twee wielen. Daarboven een ruime laadbak met klep. Door de Amerikaanse politie en door bedrijven in gebruik genomen als praktisch vervoermiddel. De servicar was in produktie van 1932 tot 1975. De toenmalige concurrent van Harley-Davidson, Indian, bracht in de jaren dertig eveneens een sterk op de servicar lijkende driewieler uit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion