Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
10-11-2017
Vacature MOTORFIETSTECHNICUS m/v (fulltime)

Anbergen Motoren, een van de grootste onafhankelijke motor-occasion-dealers in het oosten van het land, zoekt op korte termijn een

ERVAREN MOTORFIETSTECHNICUS M/V (fulltime)

Wat ga jij doen?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde monteur met ervaring in de motorfietsbranche. Je voornaamste taken bestaan uit het zelfstandig diagnose stellen en reparaties uitvoeren. Ook het uitvoeren van onderhoudsbeurten behoort tot je takenpakket. Je kunt volledig zelfstandig werken en houdt daarbij rekening met de wettelijke eisen en voorschriften die gelden op het gebied van milieu, veiligheid en arbo. Wij zoeken kandidaten die een passende opleiding hebben afgerond, maar dat is niet het belangrijkste. Kennis én ervaring zijn dat wel!

Wat verwachten wij van jou?
Ervaring met verschillende merken / typen motoren
- Een flexibele instelling en stressbestendigheid
- Service- en klantgerichte instelling
- Goede contactuele eigenschappen
- Een grote dosis teamspirit
- Extra inzet bij evenementen, ook bij werkzaamheden buiten het eigen takenpakket

Wat bieden wij jou?
- Informele / collegiale werksfeer binnen een hecht team
- Afwisselende en zelfstandige fulltime baan
- Ruime en goed uitgeruste werkplaats
- Opleiding en bijscholing behoren tot de mogelijkheden
- Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao (motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf)

Solliciteren
Denk je dat jij onze nieuwe motorfietstechnicus bent? Solliciteer dan nu!

Stuur je motivatie met CV naar Eric Anbergen: eric@anbergenmotoren.nl

Anbergen Motoren BV
Herenstraat 79a
7776AM Slagharen
0523 682783 Bron: Anbergen Motoren

Wist u dat: In de motortaal "Enduro" betekent: Vorm van wedstrijdsport voor motorfietsen waarbij een parcours moet worden afgelegd, dat zowel door het terrein als over de openbare weg loopt. Het woord enduro is afgeleid van to endure, wat doorstaan of uithouden betekent. Niet alleen de berijder, maar ook de motorfiets wordt hierbij zwaar op de proef gesteld, vandaar dat vroeger werd gesproken van een *betrouwbaarheidsrit. Het is een veelzijdige vorm van motorsport, omdat niet alleen bepaalde trajecten in het parcours binnen een zekere tijd moeten worden afgelegd, maar ook omdat reparaties door de berijder zelf moeten worden verricht. De naam enduro wordt ook gebruikt om motorfietsen aan te duiden die voor deze tak van sport worden gebruikt. Enduromotorfietsen zijn onder meer voorzien van grove noppenbanden en van een uitlaatsysteem dat omhooggebogen is om het doorwaden van slootjes en modderpoelen mogelijk te maken. Voor de echte off road-liefhebber is de enduro een betere keuze dan de als zodanig aangeprezen off road-motorfiets.
© 2000 - 2018 Motoroccasion