Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
12-06-2018
Vespa Days: aantrekkelijk junivoordeel



Vind Motoroccasion.nl leuk 


  • Voor € 200 aan gratis accessoires tot en met eind juni
Breda, 12 juni 2018 – Vijftig jaar na de geboorte van de legendarische Primavera viert Vespa dit historische jubileum tijdens de Vespa Days. Gedurende deze periode – die loopt tot eind juni – biedt Vespa aantrekkelijk accessoirevoordeel op diverse modellen, waaronder de nieuwe Primavera en Sprint.
De maand juni staat geheel in het teken van de nieuwe Vespa modelreeks en het voordeel op specifieke modellen. Zo ontvangen kopers van een Vespa Primavera, Vespa Sprint en Vespa GTS tot eind juni voor € 200 aan gratis accessoires en kan iedereen die een proefrit op een nieuwe Vespa maakt, rekenen op en mini-Vespa schaalmodel.

Voor meer informatie en de dichtstbijzijnde dealer: www.vespa.nl.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Produktieracer" betekent: Racemotorfiets die in een beperkte serie wordt gemaakt door de grote motorfabrikanten. De produktieracer is te koop voor de professionele wegracecoureur die niet is uitverkoren om in het fabrieksteam van een motormerk te worden opgenomen. Veelal bevat de produktieracer de techniek van het vorige raceseizoen. Degene die een produktieracer aanschaft (daarbij gesteund door sponsors) beschouwt deze motorfiets als het ruwe basismateriaal voor de racemotorfiets waarmee hij aan wedstrijden gaat deelnemen,
© 2000 - 2024 Motoroccasion