Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
23-05-2017
VIPER helm van Premier

De Viper is een nieuwe variant in de 2017 collectie van Premier. Een hoogwaardige full face helm waarmee veiligheid, comfort en prestaties worden gecombineerd. Het moderne en aerodynamische ontwerp maakt het een geluidsarme helm die geschikt is voor zowel tour als sportief gebruik. De buitenste schaal is gegoten in een sterk thermoplastisch materiaal. Samen met de binnenste schaal, gegoten in EPS in 2 maten, zorgt het voor de perfecte protectie in geval van een crash.

 Het ventilatie systeem werkt via drie verstelbare ventilatie openingen. Het vizier sluit perfect en het mechanisme is simpel en functioneel. Het kras bestendigde vizier van policarbonaat is Pinlock® voorbereid en u krijgt er een gratis Pinlock® bij!  Het zonnevizier is eveneens kras bestendig en makkelijk te bedienen aan de linker onderkant van de helm.


De binnenvoering is ademend en hypoallergeen, geheel verwijder- en wasbaar. De helm is uitgevoerd met een praktische Quick Release sluiting. De windstopper en het neusstuk voltooien de kenmerken van deze helm, die ook geschikt is voor gebruik van Bluetooth communicatiesystemen en voldoet aan de ECE 220-05 wet.

 De adviesverkoopprijs voor deze VIPER helm is €149 in de kleur matzwart en €169 voor de design kleuren, leverbaar in de maten XS t/m XL. Verkooppunten zijn te vinden op de website.

Bron: IGM Trading / Grand Canyon

http://www.grandcanyonbike.eu

Wist u dat: In de motortaal "Balhoofd" betekent: Korte buis aan de kop van het motorfietsframe, waar­in de voorvork draait. Een balhoofd wordt in een driehoeks-constructie aan het frame gelast en bestaat uit een stalen pijp of gietstuk, daar waar de buizen van het frame samenkomen. Het balhoofd staat altijd onder een hoek, om het voorwiel een Vlucht te verschaffen, waardoor bochten kunnen worden ge­nomen zonder het gevoel te krijgen om te vallen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion