Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
20-06-2017
WALKER schoenen van Grand Canyon

De Walker van Grand Canyon is een korte laars/schoen met een goede pasvorm, ook het loop comfort is perfect waardoor het ook voor het dagelijkse gebruik een goede keuze is. Met handige veters wordt de schoen afgesloten, een klitteband flap zorgt voor extra bescherming.

Het buitenmateriaal is gemaakt van een volnerfs rundsleer en de Air Mesh voering is ademend en waterdicht. Dit model is voorzien van enkelbescherming, een extra schakel-versteviging op de neus en reflectie op beide zijden van de hiel.

De duurzame rubber zool is anti slip en het anatomische voetbed is uitneembaar en vervangbaar.

Vanaf de enkel naar de bovenzijde zit een extra padding in de voering, zodat het geheel goed aansluit.

Leverbaar in de maten 38 t/m 49. De adviesverkoopprijs voor deze Walker schoenen is € 79,- en verkooppunten zijn te vinden op http://www.grandcanyonbike.eu

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: AERMACCHI in 1976 - De Harley-Davidson traditie van de beheersing op racegebied continuerend wint Jay -Springer-Springsteen de AMA Grand National Championship in 1976, 1977 en 1978. In 1978 verkoopt Harley-Davidson alle Italiaanse activiteiten (de oude Aermacchi fabriek) waardoor alle activiteiten onder deze naam verdwijnen. De koper is in 1978 Cagiva. Een rijke en succesvolle historie komt tot een eind. Een trouwe liefhebberschare blijft achter.
© 2000 - 2018 Motoroccasion