Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
21-06-2017
YAMAHA: One MyGarage App To Rule Them AllMet de nieuwste versie van de MyGarage App van Yamaha is het nu nog eenvoudiger om uw favoriete Yamaha-model samen te stellen. De nieuwe 3D configurator van Yamaha is een app waarmee u op een eenvoudige en op een overzichtelijke manier uw Yamaha motorfiets en/of motorscooter kunt samenstellen. De MyGarage App was met meer dan 700.000 downloads al de meest populaire app op de markt voor het customizen van motorfietsen en motorscooters, maar nu begint een nieuw hoofdstuk.

Naast de series Hyper Naked, Sport Heritage, Supersport, Sport Touring en Sport Scooters zijn voor het eerst nu ook Adventure en Urban Mobility modellen beschikbaar in de gratis MyGarage App. De voor u perfecte Yamaha is met een paar klikken samen te stellen.

De MyGarage App bevat alle meest populaire functies uit de afzonderlijke apps. U kunt nog altijd uw 'custom builds' vergelijken, uw droommotor delen met uw vrienden en natuurlijk uw ultieme motor rechtstreeks naar uw plaatselijke Yamaha-dealer sturen als volgende stap naar het bezitten van uw eigen Yamaha. Hebt u al uw perfecte Yamaha samengesteld in een van de afzonderlijke apps, geen probleem. Want elke door u geconfigureerde Yamaha is opgeslagen in de nieuwe app.

De zomer staat voor de deur! Nu alle verschillende series motorfietsen en motorscooters van Yamaha in één app beschikbaar zijn, is er geen enkel excuus meer: stel uw perfecte model online samen en vraag uw Yamaha-dealer om deze zo snel mogelijk realiteit te maken!

De MyGarage App is beschikbaar voor iOS en Android.Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Bak" betekent: Zijspanbak. Ook versnellingsbak. Bak is ook de gedateerde term voor de benzinetank, die aan het begin van deze eeuw met zijn hoekige vormen inderdaad veel weg had van een bak.
© 2000 - 2018 Motoroccasion