Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
03-05-2024
IJzersterke seizoenstart Kawasaki, marktleider in Nederland!

Kawasaki start motorseizoen 2024 zeer succesvol. Al vanaf februari heeft Kawasaki de positie als marktleider ingenomen. Met een groei van maar liefst 33% en een marktsaandeel van 16,3%, leidt Kawasaki de verkooplijsten in de eerste 4 maanden van 2024! 

Met 1.270 registraties t/m 30 april 2024 heeft Kawasaki 318 motoren meer verkocht dan dezelfde periode vorig jaar. Nederlandse motorrijders erkennen de kwaliteit en betrouwbaarheid van Kawasaki en hebben een sterke voorkeur voor het groene merk met maar liefst 7 Kawasaki’s in de top 25 van bestverkochte motoren boven de 125cc !
 





Frank Zoontjes, Marketing Manager Kawasaki Benelux: “We hebben nog nooit zo’n goede seizoenstart gehad. Een zeer sterke model line-up, veel Kawasaki nieuws voor 2024, 4 jaar Garantie en Road Assistance, succesvolle Kawasaki Promo Tour en een ijzersterk 
dealernetwerk dragen hieraan bij! Een nadeel is dat de vraag naar sommige modellen zo groot is dat we waarschijnlijk vrij vroeg uitverkocht zullen zijn in 2024. Een groei van +33% is immers niet te voorspellen."

Je droom KAWASAKI nog niet gevonden?
De beste koop vind je op Motoroccasion.nl
#Kawasaki #Motoroccasion #motor #motoren

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2008 - In 2008 bracht Harley-Davidson de "Rocker" en de "Rocker C(Chroom)" uit naar aanleiding van haar 105-jarig bestaan. Deze behoren ook tot de Softail-familie. De twee opvallendste kenmerken aan deze motoren zijn: ze kunnen zowel als mono-zitter als ook als duo-zitter worden gebruikt door een kliksysteem dat zich onder het hoofdzadel bevindt, en ze hebben een brede achterbrug voor een 240mm-achterband. Kenny Coolbeth pakt zijn derde opeenvolgende Grand National Championship De Touring familie heeft nu een geheel nieuw frame en biedt een langere wielbasis, een lagere zitpositie en een betere wendbaarheid. Het nieuwe Harley-Davidson Museum opent in Milwaukee op 12 juli. Het Museum heeft vitrines met honderden klassieke en custom motoren, interactieve tentoonstellingen en nooit eerder vertoonde films en foto's. In overeenstemming met de traditie komen honderdduizenden motorrijders uit de hele wereld samen op Milwaukee om de 105e verjaardag van Harley-Davidson te vieren. Het entertainment bevat een optreden van onder andere de Foo Fighters en Bruce Springsteen. Datzelfde weekend viert de HOG haar 25 jarig bestaan met een eigen feest.
© 2000 - 2024 Motoroccasion