Nieuwsbrief:

KAWASAKI  W 650 - 2006

Garantie: Ja
36312 Km
ROOD
kawasaki - w-650
kawasaki - w-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nette Kawsaki W 650, geheel origineel, met net iets meer dan 36.000 km op de teller.

Origineel genieten of laat jij er ons een speciaal project van maken?

Motor wordt afgeleverd inclusief grote onderhoudsbeurt, goede banden en 6 maanden garantie!

Tot snel in Brunssum?


  • Schepers motoren design is een all-round motorzaak en sinds 2002 een begrip in een van de mooiste motor-tourgebieden van Nederland; Limburg.

    Bij ons vindt je: een moderne werkplaats waar wij met onze 30 jaar ervaring hoofdzakelijk de Japanse motoren de beste verzorging bieden & diverse speciaal geselecteerde betrouwbare occasions, natuurlijk afgeleverd met garantie.

    Gespecialiseerd in restauratie en customizing, van kleine veranderingen tot totaal ombouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw motor te bespreken. Onze creaties zien er overigens niet alleen super uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Schepers Motoren Design
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dog-bone" betekent: Benaming voor hondekluifvormige stuurverhogers, of risers, zoals die in Californië aan het eind van de jaren veertig door de aftermarket (de firma Flanders, de makers van een motorfiets onder deze naam) werden aangeboden voor zware Harley-Davidsons met een springer-voorvork. De onderkant van een dog-bone kwam met een clip-on-bevestiging op de kroonplaat van de voorvork, de bovenkant had een openschroefbare bedding voor het stuur. Later met schroefbevestiging ook gemaakt voor hydraulische voorvorken. Dog-bones worden in chroom uitgevoerd en zijn drieledig van opbouw, met rubber demping tussen de delen. Tijdens de Bob-rage aan de Amerikaanse westkust eind jaren veertig, begin jaren vijftig een algemeen toegepast item.
© 2000 - 2024 Motoroccasion