Nieuwsbrief:

GAS GAS  EC 300 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Met de GASGAS EC 300 heb je net een beetje meer! Een motorfiets die je overal naartoe zal brengen. Het is een modern werkpaard dat zonder problemen het terrein aan kan. Gebouwd om bakken vol met plezier te leveren met zijn tweetakt-technologie die zorgt voor een soepel en direct vermogen. dat eenvoudig te hanteren is. Premix is niet nodig en deze motorfiets is ontworpen om zo min mogelijk onderhoudskosten nodig te hebben. Het levert een geweldige prestatie in zowel handling als in brandstofverbruik.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 1970 - De CT70 was Honda's snelst verkopende motorfiets in een enkel jaar met meer dan 100.000 verkochte exemplaren in 1970 alleen. Rond de midden jaren '70 bracht men ook de tweetakt bromfiets Amigo uit. Het was een goedkoop ding om te produceren en de start van een generatie lichtgewicht Honda tweetakt bromfietsen. In februari van 1970 ging Honda zich ook bezighouden met de driewieler off-road markt met de introductie van de ATC90. Ook hier bedacht men een goede naam om hun product te promoten. Dat werd ATV oftewel "All-Terrain Vehicle". Na jaren winst uit wedstrijden te hebben gehaald in Europa won Honda's CB750 Racer hun eerste grote evenement in Amerika.
© 2000 - 2024 Motoroccasion