Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

Evenement
18-09-2022
Motorfest 2022

Op 18 september vind je de gezelligste afslag van Nederland op Papendal, Arnhem. De eerste editie van Motorfest, in samenwerking met de KNMV én de Italdag!

Live muziek, lekker eten, kijken en rijden: op Motorfest is alles te vinden wat je wenst op een gezellige dag motorrijden met familie of vrienden. Motorfest wordt op hetzelfde terrein georganiseerd als de Italdag waar al het moois dat op twee wielen uit Italië is komen rollen wordt gevierd, dus ook daar kun je jouw ogen uitkijken. En met de verschillende aanrijroutes naar het festival toe, maak je er een heerlijke dag van!

De voorverkoop start in de lente; daar houden we je natuurlijk over op de hoogte! Meer informatie vind je op Motorfest.nl.

 Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1977 - Het jaar van de introductie van de FXS Low Rider, met een dragbarstuur en een lage zitpositie. Ook de introductie van de Café Racer, een Sportster met XR frame, geheel in het zwart uitgevoerd, met dubbele schijfrem vooraan. Deze werd slechts twee jaar gebouwd wegens te weinig verkoopsucces.
© 2000 - 2022 Motoroccasion