Nieuwsbrief:
Evenement
30-10-2020
30/10-01/11 Bigtwin Bikeshow & Expo 2020

Het zijn roerige tijden, waarin de corona-maatregelen de boel behoorlijk op z’n kop hebben gezet. Gelukkig zijn deze maatregelen versoepelt en neemt het leven weer min of meer zijn gewone gang. Hoewel er nog van alles kan gebeuren, zijn wij begonnen met de voorbereidingen van onze jaarlijkse Bigtwin Bikeshow & Expo 2020, die gehouden wordt van 30 oktober t/m 1 november in Expo Houten. Een deel van de beurs zal in het teken staan van de jaren sixties & seventies, zoals ook op de poster te zien is.

Standhouders kunnen nu reserveren!
Op de stands van de Bigtwin Bikeshow & Expo zien we graag veel motorfietsen, maar ook nieuwe en gebruikte accessoires en onderdelen. Ook de lifestyle en aanverwante producten en diensten zijn van harte welkom!

https://bigtwin.nl/bikeshow/Wist u dat: In de motortaal "Mammoet" betekent: De Duitse Münch Mammut was aan het begin van de jaren zeventig het ultieme wegkanon (108 pk in 1972!). Het viercilinder motorblok met een inhoud van 1200CC was afkomstig uit een NSU-personenauto. De motorfiets is genoemd naar de Duitse motorconstructeur Friedel Münch. Omdat de naam Mammut al door een ander bedrijf bleek te zijn gebruikt, werd die later veranderd in Münch 4-1200TTS. Van deze ultrazware motorfiets is een beperkt aantal gemaakt. De Mammoet is inmiddels een collectors item.
© 2000 - 2020 Motoroccasion