Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

1 Dec
2017
 

Open Huis Oude Monnink Motors; eerste weekend van december.
Na 50 jaar verlaat Harley-Davidson dealer Oude Monnink Motors het Overijsselse Vroomshoop om zich zo’n 25 km verderop te vestigen in Borne, bij Hengelo. Naast het winkelgebied Westermaat opent de familie Oude Monnink daar op 21 november de deuren van een 3100 m2 grote nieuwe locatie, pal aan de A1.  In het weekend van 1, 2 en 3 december wordt de opening gevierd met een Open Huis: veel motoren, live muziek, een hapje en een drankje. Eigenaar Richard Oude Monnink vertelt: “We hebben een fantastische tijd gehad in Vroomshoop, maar we hadden het gevoel dat we verder moesten. We wilden meer ruimte en ook de vrijheid hebben om op zondag open te kunnen. Na lang zoeken kwamen we zo in Borne terecht. We zitten daar bij de snelweg, vlakbij het winkelhart met de Ikea, MediaMarkt, Praxis en McDonalds. We kunnen er flink uitbreiden en mogen bovendien open wanneer we willen. ”In de nieuwe zaak kunnen rijders en fans van het merk terecht voor nieuwe en gebruikte motoren, onderhoud aan hun motorfiets, onderdelen en accessoires, kleding en nog veel meer. Ook het Harley Owners Group Chapter North-East Holland verhuist mee. Dit is een 340 leden tellende vereniging van Harley-eigenaren, die bij Oude Monnink Motors haar clubhuis vindt. Oude Monnink Motors werd in 1966 opgericht door Jan en Ans Oude Monnink. Toen was het bedrijf nog dealer voor meerdere motormerken. In 1992 namen zoon Richard en zijn echtgenote Manon het bedrijf over en maakten ze er een exclusief Harley-Davidson dealership van. Inmiddels is hun oudste zoon Bas Oude Monnink ook actief in de zaak en aan hem de schone taak om het succes van de afgelopen jaren in de toekomst voort te zetten op de nieuwe locatie. De grote nieuwe zaak heeft alle mogelijkheden om door te groeien, wat op de locatie in Vroomshoop niet meer mogelijk was. Het adres van de nieuwe locatie is Rientjesoven 18, 7621HG, Borne. In verband met de verhuizing is Oude Monnink Motors tussen 31-10 en 18-11 gesloten. Meer info over de verhuizing en het nieuwe pand vind je op www.oudemonninkmotors.nl. >

Evenement
19-11-2017
Axels Bike Shop Sunday Funday Zondag 19 November 2017Op Zondag 19 November 2017 staat weer een super dag in de planning ! Ons pand staat weer bomvol motoren, kleding en accessoires. Ben jij opzoek naar de HET koopje in de kleding of om één van de vele andere akties te komen bekijken. En natuurlijk even lekker de motorsfeer opsnuiven, dan is dit de zondag om in de agenda te zetten!  Stiekem rollen de eerste 2018 producten ook al weer binnen, dus dat zorgt voor nog meer reden om gezellig langs te komen. We zijn geopend van 11.00 tot 17.00, tot dan !
Een stukje historie: APRILIA in 1983 - Het eerste significante teken hiervan kwam in 1983 met de eerste wegmotor, de ST 125. Het volgende jaar werd de STX ge´ntroduceerd, een verbeterd en meer sportievere versie van de ST. De eerste enduro, de ET 50, omvatte alle door Aprilia opgebouwde ervaring.
© 2000 - 2017 Motoroccasion