Nieuwsbrief:
Evenement
10-08-2024
10+11/08: Bikers’Festival 2024Midden augustus vond de eerste editie van het Bikers'Festival plaats. DG Sport slaagde erin de ambitieuze uitdaging aan te gaan om tijdens één evenement, op het circuit van Spa-Francorchamps, motorfietsen van alle genres en alle leeftijden bij elkaar te brengen. Met circuitsessies voor oude en moderne motoren, parades, statische en dynamische tentoonstellingen in het hart van de Bikers'Village in aanwezigheid van talrijke importeurs, prestigieuze gasten, spectaculair entertainment, rondritten door de prachtige regio, een ‘classic’ trialwedstrijd, kortom, de tweewielers hadden een weekend lang een topfeest. « Zoals reeds gezegd was de balans van deze eerste editie meer dan positief, en er zijn nog tal van pistes om het Bikers’Festival nog verder te laten evolueren, zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. De motards waren blij met deze ‘all in one’ formule die voor een afwisselend aanbod zorgde en hen vooral ook de kans bood om samen te komen en te feesten. De eerste etappe met zicht op de 2024-editie bestond eruit een akkoord te bereiken met het Circuit voor de data. En dat is alvast gelukt … » 

En het wordt opnieuw putje zomer, het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 augustus. Twee dagen waarop motoren opnieuw naar het ‘mooiste circuit ter wereld’ kunnen trekken. Noteer deze dagen alvast in uw agenda…
     
Alle informatie: https://bikersclassics.be/
     


 

Een stukje historie: KAWASAKI in 1967 - Tijdens de Singapore GP neemt de A7R (350 cc) de eerste en tweede plaats voor zijn rekening terwijl de A1R in haar klasse met de tweede en derde plaats ervandoor gaat. De A3R (125 cc V4) sluit de gelederen met een derde en vierde plaats.
© 2000 - 2024 Motoroccasion