Nieuwsbrief:
Aanbiedingen
666 aanbiedingen gevonden
HAAL EN BRENG SERVICEGRATIS HAAL EN BRENG SERVICE.
Maak gebruik van onze gratis HAAL en BRENG SERVICE. Wij halen en brengen uw motor GRATIS op bij groot of klein onderhoud (binnen een straal van 50 km.). Ben je een doorrijder en breng je de motor zelf naar ons toe, dan is vervangend vervoer GRATIS.
Je kan je motor ook laten poetsen en behandelen tegen evt. strooizout voor €. 75.00. Bel 020 4972228 of mail info@horeon.nl om een afspraak in te plannen.
Horeon Motoren
Een stukje historie: KAWASAKI in 1972 - De overzeese verkoop van de Z1 wordt gestart (900 cc). Een wat minder brute versie, de Z2 (750 cc) wordt het jaar daarop ge´ntroduceerd. De Z1, met 's werelds eerste luchtgekoelde DOHC vier-in-lijn blok, is op het moment van introductie de meest krachtige motorfiets die er te koop is. Onder de codenaam 'New York Steak' is er in het geheim vijf jaar aan gewerkt. De verkoop neemt dan ook een enorme vlucht waarbij ook de Z2 in Japan een enorme populariteit geniet. Overzees heerst de Z1 jaren onder het predikaat ' King of Motorcycles'. In Japan wordt de Z2 door motorbladen als nummer 1 gekozen. De Z mythe is geboren.
© 2000 - 2020 Motoroccasion