Nieuwsbrief:
Aanbiedingen
255 aanbiedingen gevonden
Ontvang € 250,- inruilpremie op je oude motorpak

Droom niet langer over een nieuw motorpak. Ruil je oude motorpak in: je ontvangt er tijdelijk € 250,- voor. Aarzel niet te lang, want deze actie loopt maar van zaterdag 31 maart tot en met maandag 21 mei 2018. 

Als motorrijder is het van het grootste belang dat je altijd en in elke situatie optimaal beschermd bent. Van ventilerende en/of waterdichte toermotorpakken tot één- en tweedelige leren pakken: BMW Motorrad biedt een passende oplossing voor jouw stijl van motorrijden. Deze inruilactie werkt heel eenvoudig:

De inruilpremie geldt bij aankoop van een BMW motorpak. Dus niet bij aanschaf van een losse jas en broek uit de collectie jassen en broeken. Je kunt kiezen uit alle BMW motorpakken zoals StreetGuard, Atlantis, Darknite, etc. ook als deze besteld moeten worden. Alleen het motorpak Rallye uit de 2018 collectie valt buiten de inruilactie.

www.broekhuisoost.bmw-motorrad.nl

Broekhuis Oost Motoren
Flink afgeprijsd! Richa Lincoln Jack Zwart

Ook als je een wat steviger postuur hebt kun je bij Richa vaak slagen voor een tijdloos leren jack. Lincoln is een voorbeeld van zo’n jas die leverbaar is tot maat 62. Net als de andere jassen is ook de Lincoln gevoerd en beschikt hij over alle D3O protectoren in een high-quality cow leather
 • Classic cotton lining
 • D30 elbow and shoulder protectors in accordance with the ce standard en1621-1:2012 (level 1)
 • D30 back protector in accordance with the ce standard en1621-2:2014 (level 1)
 • Removable polyester thermo liner
 • Short connection zipper at the back
 • Thermo liner carries mobile phone pocket & inside pocket
 • 4 outside pockets (chest/side) & one napoleon chest pocket
 • Waist adjustment (press buttons)
 • Soft neoprene collar
 • Adjustable cuff width (press buttons)
Maat    
50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

van €399,00 voor €299,00

KOBUTEX, Uw motor kledingspeciaalzaak.
www.kobutex.nl

0511-542017

FK Motoren - Kobutex
TT Motoren €30,- cashback bij Bridgestone banden.

Heb je tussen 1 april en 30 mei 2018 bij een deelnemende dealer een set Bridgestone banden T31, A41 of S21 gekocht? Meld je dan binnen twee weken na aankoop online aan. Alle info en voorwaarden op www.bridgestone-cashback.com/montagecashback.

TT Motoren, de motorzaak voor Zwolle en omgeving.
Het is algemeen bekend dat het ongezond is om met onbeantwoorde vragen rond te lopen, en zeker als het gaat om vragen met betrekking tot motorfietsen en alles wat daarbij hoort. Wij willen graag de onbeantwoorde vragen voor u beantwoorden. Kijk op www.ttmotoren.nl en neem contact met ons op.

TT Motoren Zwolle
Michelin motorbanden aanbieding120/70-17 en 180/55-17 120/70-17 en 190/50-17
ongemonteerd
gemonteerd op los wiel € 15 per wiel
gemonteerd op motor € 25 per wiel
ventiel rubber € 5 per stuk
bandafvoer € 2 per band

Wilt u een afspraak maken bij de werkplaats?
Vul uw gegevens hier in op ons reactieformulier
We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.
Uiteraard kunt u voor een afspraak ook gewoon bellen naar 0524-524977.  
Langenberg Motors
Pirelli promotieSleep bij aankoop van een set
 • Pirelli Diablo Rosso Corsa II, of
 • Pirelli Diablo Rosso III
één van de in totaal 250 streng geselecteerde en exclusieve Spidi Rider Bags gratis in de wacht.
Motorcentrum Deventer
Büse borstelset

4 delige borstelset. Voor het optimaal reinigen van de motor.
Zachte borstels ter bescherming van de motor.
Kunstof handgrepen ter voorkoming van beschadigingen.
Van € 14,95 voor € 9,95

Swinkels Motoren Tilburg
15% Korting op RETRO leren jacks2008-2018
TIEN JAAR TOPMOTO APELDOORN

Tjsa.. en dan is het zover, het tiende kaarsje kan op de verjaardagstaart. Wat vliegt de tijd! De eerste keer dat de deuren open gingen voelt nog als gisteren. Oftewel: Time flies when you're having fun! Dat plezier delen we nog steeds graag met u en we zijn dan ook dankbaar voor het door u aan ons geschonken vertrouwen gedurende de afgelopen jaren. TOP!  Uiteraard willen we er een speciaal jaar van maken. Op de decennium pagina op onze website houden we u op de hoogte van de komende activiteiten en lopende acties. Ga naar www.topmoto.nl of kom langs. De koffie staat klaar.

TopMoto Apeldoorn
Wist u dat: In de motortaal "Slipstreaming" betekent: Een in de wegracesport veelvuldig toegepaste rij techniek waarbij de slipstream (zuiging, schroefwind) van de coureur die ervoor rijdt wordt benut. Vooral voor coureurs die vermogen te kort komen om een andere coureur voorbij te rijden, is slipstreaming noodzakelijk, want vlak voor de bocht kan de achtervolger plotseling uit de zuiging komen en dan trachten de voorganger eruit te remmen. Slipstreaming wordt als techniek vooral toegepast op circuits waar hoge topsnelheden worden gehaald, zoals Monza, Daytona en Paul Ricard. Iemand die in de slipstream rijdt, kan de snelheid van zijn voorganger verlagen: de slipstreamrijder vult deels het vacuŁm op dat achter de motorfiets van zijn voorganger ontstaat en wordt als het ware meegezogen. Degene wiens slipstream wordt gebruikt kan dat voelen aan de trilling van zijn motorfiets.
© 2000 - 2018 Motoroccasion