Nieuwsbrief:
Aanbiedingen
256 aanbiedingen gevonden
De Kawasaki Z1000 & Z1000R nu tijdelijk met gratis Performance pakket.

De Kawasaki Z1000 & Z1000R nu tijdelijk met gratis Performance pakket.

Met de Z1000 heeft Kawasaki de perfecte balans gevonden tussen design, performance en ultieme rijeigenschappen. Met zijn sensationele gasreactie en briljante rijwielgedeelte is de Z1000 dan ook veruit de populairste SuperNaked van dit moment.

De Kawasaki Z1000 combineert een ruig uiterlijk met een verschroeiend sterk, maar tegelijkertijd uiterst bruikbaar motorblok. Door zijn sublieme afwerking en de ideale combinatie van power, agressiviteit en handelbaarheid is de Z1000 een instant verslavende motor. Daarnaast biedt Kawasaki ook nog een ultieme Z1000R, die onder andere voorzien is van fenomenale Brembo remmen en een hoogwaardige Öhlins achterschokdemper.

Dat is echter nog niet alles, want Kawasaki levert de Z1000 en de Z1000R nu tijdelijk met gratis Performance pakket ter waarde € 1.199,-. Hierdoor wordt de motor niet alleen 4,2 kg lichter, hij levert ook nog eens 3 pk meer topvermogen en 2,2 Nm meer koppel.

Het Kawasaki Z1000 Performance pakket bestaat uit:
• Akrapovic dual-sports uitlaat Carbon
• Carbon heatshield
• Tankpad met Z-logo

De Z1000 en Z1000R zijn verkrijgbaar vanaf € 13.799,- en € 15.099,-.

DEZE AKTIE IS GELDIG TOT  31 JULI 2018Horeon Motoren
De hele zomer voordeelZon, zomerse temperaturen, tijd voor onze zomertarieven! Dat wordt dubbel genieten. Van het voordeel dat u geniet bij Kobo Motoren kunt u tijdens uw vakantie weer leuke motoruitstapjes maken. Vraag het de verkopers!
Kobo Motoren
Gebben Motoren: TT maand actie maand

Kom naar onze winkel in Rogat en scoor. Bij aanschaf van een REV'IT sportief leren jack de broek met 50% korting!
Wees er snel bij want OP=OP.

De actie geldt niet in combinatie met andere acties. De actie loopt tot 1 juli 2018.
Bezoek onze winkel, webshop, raceafdeling of website: www.gebbenmotoren.nl
 

Gebben Motoren
Caberg Tourmax sterk afgeprijsdDe Tourmax is het revolutionaire nieuwe model van het Italiaanse topmerk Caberg. Caberg is als eerste helmenfabrikant ter wereld erin geslaagd een allroad-systeemhelm te maken! De Tourmax mag zowel in open als gesloten stand gedragen worden in het openbaar verkeer.

van € 264,95 voor € 198,75

Polycarbonaat buitenschaal
– Binnenvoering en wangkussens uitneembaar en wasbaar
– Pinlock voorbereid helder anti-krasvizier, Pinlock wordt meegeleverd
– Geïntegreerd zonnevizier
– Instelbaar luchtventilatiesysteem
– Micrometric kinband snelsluiting
– Voorbereid op Caberg ”Just Speak Easy” communicatiesysteem
– Gewicht 1600 gram (+/- 50 gram)
– Dubbele P/J homologering: zowel in open als gesloten stand mag aan het verkeer worden deelgenomen
– ECE-22.05 gekeurd voor openbare weg
– Geleverd met windstopkit, mooie Caberg helmhoes en Pinlock anticondensvizier

Direct naar de webshop van BenJan Motoren

 
Benjan Motoren
Wist u dat: In de motortaal "GoldWing" betekent: De GL1000 GoldWing van Honda betekende een sensatie toen hij in oktober 1974 werd geïntroduceerd op de IFMA-motorshow in Keulen. Niet alleen door zijn massieve uitstraling en enorm gewicht van 260 kilogram, maar ook door de watergekoelde viercilinder Moxermotor en andere technische bijzonderheden, zoals een tank die onder het zadel is geplaatst. De motorfiets heeft een reputatie verworven als betrouwbare,comfortabele en soepele toerbuffel. Er bestaat waarschijnlijk geen andere motorfiets waarover de meningen zo verdeeld zijn. ‘You hate it or you love it’, zeggen de Engelsen; een middenweg bestaat niet. GoldWinghaters spraken al snel over de Lead Wing (de loden vleugel). Aan de andere kant zijn er motorrijders die bij de GoldWïng zweren, getuige de vele (grote) clubs die momenteel rond dit merk bestaan. Vooral in de Verenigde Staten werd de GoldWing binnen korte tijd een doorslaand succes. Hoe dan ook, de GoldWing is de motorfiets met de meeste (ongunstig klinkende) bijnamen uit de geschiedenis van de motorfiets, zoals: halve auto, Scania en touringcar op twee wielen. Door de jaren heen werd de motorfiets voortdurend verbeterd. De huidige GoldWing heeft een zescilinder krachtbron en is de meest luxueuze toerfiets die te koop is.
© 2000 - 2018 Motoroccasion