Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  SS 350 - 1974

Garantie: Ja
16878 Km
Rood
harley-davidson - ss-350
harley-davidson - ss-350
harley-davidson - ss-350
harley-davidson - ss-350
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Mooie classieker in mooie staat niet perfect maar loopt heel goed en mooi en ook best snel (speciaal cilinderkopje) alla d'oro.
is ook een race zitje bij.
  • Je hebt het vast wel eens horen zeggen: Waar zijn ze gebleven? De gezellige motorzaken, waar nog tijd is voor een bakkie en je altijd binnen kunt lopen met vragen. Een zaak waar ze je bij naam kennen, geen nummer bent en je ook altijd de werkplaats in mag lopen, zolang het er niet overbevolkt raakt...
    Of het nu gaat om het kopen of reparatie of onderhoud van een motor...
    Op onze website kunt u een indruk krijgen van ons als Motor Service.

    Zo kunt u op deze pagina een kijkje nemen bij ons in de werkplaats en op deze wijze kennis maken met Motor Service Ossendrecht.


Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorservice Ossendrecht
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: INDIAN in 1906 - Indian MotorcycleŽ brengt de eerste Amerikaanse productie V-Twin uit na meerdere jaren van ontwikkeling en testen. 101 jaar later blijft de V-Twin het populairst in het cruiser-motorfiets segment. George Holden en Luis J. Mueller rijden een Indian MotorcycleŽ van San Francisco naar New York City in 31 probleemlose dagen en breken daarmee het bestaande record met meer dan 18 dagen. Een 1907 Indian MotorcycleŽ Twin wint de eerste Engelse 1000-mijl betrouwbaarheids rally.
© 2000 - 2023 Motoroccasion