Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  701 SUPERMOTO - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - 701-supermoto
husqvarna - 701-supermoto
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Met bijna 74 pk, geavanceerde elektronica en een geavanceerd chassis, pakt de 145 kg zware 701 Supermoto de spanning van het circuit op en brengt de pure essentie van het Supermoto-rijden naar de straat.
Het lichtgewicht buizenframe is gemaakt van hoogwaardig chroom-molybdeenstaal, zodat het frame een nauwkeurige hantering garandeert en volledig vertrouwen inboezemt. Er wordt gedetailleerde feedback aan de berijder gegeven dankzij een nauwkeurig berekende torsiestijfheid en flexibiliteit in de lengterichting.
De vloeistofgekoelde eencilindermotor met enkelvoudige bovenliggende nok biedt het nieuwste op het gebied van ontwerp en elektronische technologie. Een uitstekend maximaal vermogen van 55 kW (74 pk) bij 8.000 tpm en een koppel van 73,5 Nm bij 6.500 toeren per minuut laat bij de berijder geen enkele twijfel bestaan over het vermogen dat in deze lichtgewicht eenheid zit opgesloten.
De zwart geanodiseerde tubeless Giant-spaakwielen zijn licht en sterk. De 17"-wielen zijn voor en achter voorzien van respectievelijk Continental ContiAttack Supermoto 120/70- en 160/60-banden, voor een buitengewoon lichte hantering en een uitzonderlijke beheersing, ongeacht de hellingshoek.
Innovatieve carrosserie met een lang zadel dat over de radiatorbeschermers heen valt en functionele ribbels bevat om de grip onder alle omstandigheden te verbeteren. De carrosserie van de 701, die strak om de motor en het frame sluit, is ergonomisch ontworpen om het lichaam van de berijder te laten aansluiten op de motorfiets, voor een perfecte harmonie tussen mens en machine en een totale beheersing in alle rijsituaties.

Nu voorzien van :
  • een fraai vormgegeven LCD display met o.a toerenteller, versnellings indicator en brandstof niveau indicator
  • Easy Shift funcite (quick-shifter)
  • Slipperclutch
  • 2 verschillende rij modussen
  • Traction Control
  • Uitschakelbare ABS 
Ook geschikt te maken voor het A2 rijbewijs!!
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Amazonezit" betekent: Zithouding waarbij de dame als duopassagier met beide benen aan een zijde van de motor zit. Deze zithouding is in veel landen verboden wegens de grote kans op evenwichts­verlies. De Amazones waren een krijgshaftig vrouwvolk uit de mythologie, die op een dergelijk manier te paard gezeten ten strijde trokken. De Grieken noemden hen vrouwen zonder borsten. Afgeleid van het Griekse mazos, dat borst betekent. Hieruit ontstond de fabel, dat de Amazones de rechterborst af­brandden om gemakkelijker de boog te kunnen hanteren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion