Nieuwsbrief:

KTM  1290 SUPER ADVENTURE R - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ORANGE
ktm - 1290-super-adventure-r
ktm - 1290-super-adventure-r
ktm - 1290-super-adventure-r
ktm - 1290-super-adventure-r
ktm - 1290-super-adventure-r
ktm - 1290-super-adventure-r
ktm - 1290-super-adventure-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De KTM 1290 Super Adventure R wordt aangedreven door een V-twin van 1.301 cc die 160 pk en 103 Nm koppel levert en daarmee tot de krachtigste adventure-motoren op de markt behoort. De motor is gekoppeld aan een soepel schakelende zesversnellingsbak en een slipkoppeling, waardoor hij zelfs onder de zwaarste omstandigheden gemakkelijk te bedienen is.

Een van de opvallendste kenmerken van de 2024 KTM 1290 Super Adventure R is het geavanceerde elektronicapakket met onder meer een TFT-kleurenscherm, ABS in bochten, tractiecontrole en meerdere rijmodi. De motor beschikt ook over WP-vering, die volledig instelbaar is en zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs op ruw terrein. Het 20-inch voorwiel en het 17-inch achterwiel, in combinatie met de agressieve banden, geven de motor uitstekende off-road capaciteiten en maken het een genot om door uitdagend terrein te rijden.

De KTM 1290 Super Adventure R heeft een comfortabele en rechte zithouding, waardoor hij geschikt is voor langeafstandsritten. Het zadel is in hoogte verstelbaar en de motor is uitgerust met handkappen, motorbeschermstangen en een grote brandstoftank, waardoor hij praktisch is voor adventure-rijders. De motor heeft ook een ruim en goed ontworpen bagagesysteem, zodat rijders alle spullen kunnen meenemen die ze nodig hebben voor hun volgende avontuur.

Kortom, de KTM 1290 Super Adventure R 2024 is een top-of-the-line adventure motorfiets die is ontworpen voor serieuze rijders die de ultieme off-road ervaring willen. Zijn krachtige motor, geavanceerde elektronica en uitstekende rijgedrag maken hem tot een topkeuze voor rijders die een motorfiets willen die alles aankan wat ze tegenkomen. Of je nu op asfalt of op ruw terrein rijdt, de KTM 1290 Super Adventure R is de perfecte motorfiets voor wie de wereld op twee wielen wil verkennen.





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Vos Oss Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Petsen" betekent: Terugslaan van aangezogen benzine-luchtmengsel in de carburateur.
© 2000 - 2024 Motoroccasion