Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  NEVADA 750 TOURING - 1997

Garantie: Nee
66871 Km
Zwart
moto-guzzi - nevada-750-touring
moto-guzzi - nevada-750-touring
moto-guzzi - nevada-750-touring
moto-guzzi - nevada-750-touring
moto-guzzi - nevada-750-touring
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Leuke en goed rijdende eigenbouw op basis van een Nevada 750 met een zadel en tank van een V7 Café. De Mistral uitlaatddempers zorgen voor een prachtig mooie sound!
  • HMIMOTO IS DE MOTO GUZZI/ DUCATI/ BENELLI/ APRILIA/ VOXAN SPECIALIST !

    HMI ITALIAANSE MOTOREN AL MEER DAN 25 JAAR GEPASSIONEERDE PROFFESIONALS!
    In de sfeervolle boerderij van HMI Italiaanse Motoren aan de Dorpsstraat 280 te Kiel-Windeweer/Hoogezand, op 25 km van Assen en Groningen, is een grote en bijzonder ingerichte showroom met Italiaanse motoren van nieuw tot klassiek en een professionele werkplaats met grote onderdelenvoorraad voor alle onderhoud aan uw motor.

    HMI Italiaanse Motoren is zeker een bezoekje waard. Koffie staat klaar.Kijk op onze website: www.HMIMOTO.nl voor nog veel meer moois!

    prijzen en modellen onder voorbehoud.






Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
HMI Italiaanse Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Motoronderhoud" betekent: Zonder regelmatig onderhoud, zoals smering, afstelling en kleine reparaties, laat de motorfiets zijn berijder in de steek. Vroeger kon iemand zich niet met goed fatsoen motorrijder noemen als hij niet tenminste zelf tot deze verrichtingen in staat was. Moderne motorfietsen hebben aanzienlijk minder onderhoud nodig. In dat opzicht is de drempel om motor te gaan rijden lager geworden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion