Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 800 DE - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Geel Zwart Grijs Wit Groen
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
suzuki - v-strom-800-de
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
  • 776 cc paralleltwin met 270° ontstekingsinterval, gepatenteerde Suzuki Cross Balancer en standaard Bi directional Quickshifter
  • Ook standaard met rijmodi, instelbare ABS en Traction Control inclusief Gravel modus (G mode)
  • Framegeometrie gericht op controle en comfort, instelbare SHOWA voor en achtervering
  • LED verlichting, in hoogte verstelbaar windscherm en handkappen
  • Kleuren TFT display van 5 inch met USB aansluiting en functie voor pop upwaarschuwingen
Suzuki trekt het doek van een volledig nieuwe adventure bike in het jaar dat de VSTROM 20 jaar op de markt is. De VSTROM 800DE met paralleltwin motorblok is een uitbreiding van de Adventure Sport range van Suzuki. De gloednieuwe motorfiets biedt energieke prestaties, een uiterst goede controle en uitgebreide elektronische rijdersondersteuning. 

Uitbreiding VSTROM familie
De Suzuki VSTROM 800DE is de nieuwe aanwinst in Suzuki’s Adventure Sport range, met toonaangevende techniek, excellente prestaties zowel on als offroad en een zeer uitgebreide standaarduitrusting. Dit volledig nieuwe model komt tussen de VSTROM 650 en de vernieuwde VSTROM 1050 en heeft eigenschappen die aantrekkelijk zijn voor zowel ervaren als beginnende motorrijders met een A2 rijbewijs.

Bovendien wordt elke nieuwe Suzuki geleverd met 6 jaar garantie, gratis mobiliteits service binnen de garantie periode en is er de optie op Suzuki Finance financieringen, en speciaal voor de Suzuki rijders is er de Suzuki Motorverzekering!
 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Brooklands can" betekent: Benaming voor de typische ruitvormige en afgeplatte uitlaatdemper die is genoemd naar de Brooklandsracebaan (can = blik). De demper werd op dit circuit verplicht ingevoerd om het uitlaatlawaai van de racemotoren te beperken. Het ontwerp stelde aan de uitlaatdemper de eis dat de capaciteit niet minder mocht zijn dan zesmaal het volume van één enkele cilinder van het motorblok van de motorfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion