Nieuwsbrief:

YAMAHA  XSR 125 LEGACY - 2023

€ 5.590,- € 5.799,-
Garantie: Ja
Nieuw
HISTORIC BLACK
yamaha - xsr-125-legacy
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2022

De nieuwe XSR125 Legacy heeft alles in huis om je snel op je bestemming te brengen. Door de tijdloze uitstraling en iconische kleuren valt deze motorfiets overal op. Het 125 cc/11 kW-motorblok met volledig vermogen en de wendbare besturing maken de rit naar je werk of school een stuk leuker dan reizen met het overvolle openbaar vervoer. Deze motor is geschikt voor het A1 rijbewijs.

De XSR125 is de nieuwste motorfiets in Yamaha’s Sport Heritage-assortiment en beschikt over dezelfde specificaties zoals LED-verlichting en compleet LCD-instrumentenpaneel, net als zijn grotere broers, de XSR700 en XSR900. Daarnaast heeft de hij een lichtgewicht Deltabox-chassis en upside-down voorvorken die zorgen voor een zelfverzekerde en comfortabele rijervaring.
De Legacy uitvoering is voorzien van mooie spaakwielen die de look compleet maken.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA XSR125 LEGACY:

* Beste 125-cc EU5-motorblok in zijn klasse
* Lichtgewicht spaakwielen met goudkleurige velgen
* Sportieve banden met grootse prestaties
* 2-delige aluminium kap op uitlaatdemper
* Speciale kleuren en graphics
* Toonaangevend 125 cc 11 kW motorblok
* Ø 37 mm upside-down voorvork
* Sterk en lichtgewicht Deltabox-chassis
* Stijlvolle LED-verlichting
* Superieure details

24 Maanden fabrieksgarantie en mobiliteitsservice.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 1963 - De B8M Motorcrosser beheerst de top 6 (!) van het prestigieuze Hyogo Motorcross toernooi. Men zal in dit jaar alle motorcrossraces winnen die in West Japan worden gehouden. De veldtocht door de met een rode tank uitgeruste crossers krijgt de bijnaam -Red Tank Furore-.
© 2000 - 2024 Motoroccasion