Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
02-11-2020
2021 Kawasaki Z 900 RS in nieuwe kleuren



De Z1 uit 1972 is het model dat Kawasaki veel bekendheid gaf, een iconisch model en een cornerstone in de geschiedenis van Kawasaki. De 2021 Z900RS is een ode aan dat model en het authentieke rauwe gevoel waar het voor staat. Deze Kawasaki is voor 2021 verkrijgbaar in een nieuwe kleur.
Als moderne klassieker is dit goedlopende model, met  zijn 948 cc vier in lijn, met de meest moderne technieken uitgerust. Bekijk de motor eens goed en je ontdekt de gegoten wielen, de teardrop tank, de hoge kwaliteit metallic laklaag, de vele gepolijste delen en het getunede uitlaat geluid. Daarnaast beschikt de Z900RS over de moderne veiligheidssystemen zoals ABS, instelbare Traction Control, een bekrachtigde slipper koppeling en radiale remklauwen.

De 2021 Kawasaki Z900RS is vanaf medio december al te zien bij de Kawasaki dealer in de kleuren:

•    Candytone Green
•    Ebony

Voor 2021 is ook de Performance Edition kit weer verkrijgbaar met daarin een Titanium Akrapovic Uitlaat, Tank pad en Engine Sliders. Alle accessoires in de Performance Edition kit zijn speciaal ontworpen voor de Z900RS. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl

Je droomKAWASAKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#kawasaki #Z900RS #motoroccasion #motorkopen #modernclassic









Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Bakkenist" betekent: Degene die in de zijspanbak van een zijspancombi­natie meerijdt tijdens een wegrace, motocross of grasbaanrace en daarbij zijn lichaamsgewicht in de strijd werpt om de combinatie de bocht door te krijgen. Iemand die gewoon in het verkeer meerijdt in een zijspan is geen bakkenist, maar pas­sagier of, zoals in het Amerikaans treffend wordt gezegd, een side kick.
© 2000 - 2024 Motoroccasion