Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
01-09-2022
2023 Kawasaki Z650 krijgt Traction Control
De Kawasaki Z650 is al jaren één van de populairste motoren op de markt. Jaar in, jaar uit meldt deze aantrekkelijke naked bike zich steevast in de top 10 van bestverkochte motoren. Om het succes voort te zetten presenteert Kawasaki het 2023 model van de Z650 niet alleen in drie nieuwe kleuren maar ook met de toevoeging van Traction Control en LED-richtingaanwijzers.

Aan de basis van het succes van de Z650 staan zijn handling en veelzijdige motorblok. Door zijn lichte Trellis buizenframe en een korte wielbasis heeft de Z650 een unieke handling welke wendbaarheid en sportiviteit combineert. De 649cc parallel-twin heeft een koppelrijk karakter, laag verbruik en een verslavend inlaatgeluid.

Nieuw voor modeljaar 2023 is de toevoeging van Kawasaki’s geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC)*. Dit 3-voudig instelbare systeem ondersteunt bij sportief rijden (mode 1) of biedt maximale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Hiernaast is het systeem ook volledig uit te schakelen. Met dit systeem wordt de Z650 nóg toegankelijker voor een groot publiek.

Vanuit het zadel kijkt de rijder uit op een hoogwaardig TFT-kleurendisplay. Het display maakt het mogelijk om overzichtelijk het toerental, snelheid, versnelling, schakelindicator, brandstofniveau en ECO-indicator weer te geven. Voor 2023 krijgt de Z650 ook nieuwe richtingaanwijzers. Deze zijn nu standaard uitgevoerd in LED om mooier aan te sluiten bij de overige verlichting. Samen met het kenmerkende Sugomi design is het geheel meteen herkenbaar als een échte Kawasaki Z naked bike.

Voor houders van het A2 rijbewijs is het mogelijk om de Z650 te rijden als 35kW uitvoering.

De volgende nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor modeljaar 2023:

Metallic Phantom Silver met rood frame
Metallic Matte Graphenesteel Grey met groen frame
Metallic Spark Black met zwart frame
Vanaf medio november zijn deze nieuwe kleuren te zien in de showroom. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt. Net als voorgaande jaren zullen ook de aantrekkelijke Sport, Performance en Urban Edition kits weer beschikbaar zijn.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl                                                

Je droom Kawasaki Z650 nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl.


*De 35kW (A2) versie is uitgerust met één KTRC-modus en hiernaast ook volledig uit te schakelen.                

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Dance Knee grips" betekent: Rubberen vlakken die aan weerszijden van de benzinetank zijn bevestigd om de knien stevig tegen de tank te kunnen drukken tijdens het rijden. Ingevoerd door de fameuze Engelse sprinter George Dance uit de jaren twintig en vervaardigd door de Britse John Buil Rubber Company, fabrikant van allerlei rubber motoronderdelen als voetsteunen en handvatrubbers.
© 2000 - 2024 Motoroccasion