Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
05-10-2022
Bike-Barn per 1 oktober officieel dealer Indian Motorcycles

Bike-Barn B.V. in Leusden is m.i.v. 1 oktober 2022 dealer van Indian Motorcycles voor de regio Midden Nederland geworden. Bike-Barn B.V. is de 8e Indian dealer van Nederland.


Bike-Barn B.V. is opgericht in 2021 met het doel een Motor Experience Center te bouwen, met een ruime opzet, waar beleving voorop zal staan. Als nieuwe speler op de markt zal Bike-Barn zich richten  op het premium segment, met de merken Energica en Indian Motorcycles. Bovendien is zij exclusief importeur voor de Benelux van handgemaakte Corbin motorzadels uit de U.S.A.

Over Bike-Barn B.V.
Oprichters Dirk Jan Emmens (EVangelist) en Marcel Trapman (Chief), jarenlange motorvrienden met een ondernemersachtergrond, gaan al jaren regelmatig weekenden met de motor op stap.
Het begon allemaal in 2021 gedurende een koffiepauze tijdens zo’n motortrip. De conclusie was dat er in de Nederlandse markt ruimte is voor een modern  Motor Experience Center. Motorrijders zijn gepassioneerd, willen genieten van alles dat motorrijden nog meer te bieden heeft. Kijken, praten en dromen van die droommotor, mooie kleding, nieuwe accessoires en natuurlijk het delen van ervaringen en de leukste motorroutes.

Er wordt gestart met twee in het concept passende motormerken die elkaar prima aanvullen.

Enerzijds met de blik op  dé toekomst, met het Italiaanse merk Energica. Sinds 2015 produceert deze fabrikant prachtige elektrische motoren, die zich kunnen meten qua design en prestaties met de’ gevestigde orde’. Energica heeft sportieve modellen zoals de Ribelle en de EsseEsse9+ en sinds kort het allround model de Experia dat erg goed uit de testen komt.

En, anderzijds voor de historie, passie en ‘heritage’ en uitstraling, met het Amerikaanse merk Indian. Indian heeft met o.a. de Scout, de Chief, de FTR, de Challenger en de Roadmaster een geweldige line-up van modellen met een fantastische uitstraling en geweldige rijeigenschappen.

Het Motor Experience Center valt op staat met de juiste locatie. Op dit moment is Bike-Barn B.V. tijdelijk gevestigd aan de Kapelhoek 18 in Leusden maar vanaf medio 2023 kunnen klanten terecht in een gloednieuw pand aan de Zuiderinslag in Hoevelaken (aan de A1) van ongeveer 1.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen.

Volg Bike Barn op Facebook @bikebarnbv & Instagram @bikebarnnl

Je droom INDIAN nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl.
 

#Indian #BikeBarn #MotoroccasionBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HONDA in 2007 - Honda is de eerste fabrikant die een motorfiets met airbag crash bescherming biedt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion