Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
05-10-2020
BMW G 310 GS 2021



De BMW G310 GS is voor 2021 aangepast met nieuwe technieken. Ook qua uitvoering is er wat veranderd. Deze all-road van BMW Motorrad heeft een elektronische gashendel gekregen waarmee een elektronisch geregelde gasklep wordt bediend. Hierdoor reageert de motor gevoeliger. Het plotseling afslaan bij het wegrijden wordt voorkomen door een automatische toerentalverhoging. Wat ook helemaal nieuw is bij dit populaire model is de slipkoppeling. Deze vermindert het remmende effect op het achterwiel en is zelfbekrachtigend. Het inknijpen van de koppeling gaat ook lichter. De motor met het eencilinder blok voldoet aan de Euro5 emissie norm, levert een vermogen van 25 kw / 34 pk en staat te koop voor € 7250,- bij de BMW dealer in uw buurt.

Alle nieuwe features van de BMW G 310 GS:

Eencilindermotor gehomologeerd voor Euro 5 emissienorm met elektronisch gasklepbediening en automatische toerentalverhoging bij wegrijden.
Slipkoppeling met zelfbekrachtiging.
Nieuwe LED koplamp en LED richtingaanwijzers.
Hendel voor koppeling en rem in vier standen instelbaar.
Covers van dynamo, koppeling en waterpomp uitgevoerd de kleur Titanium Grey metallic.
Subtiel aangepast design met attractieve standaardkleurstelling en twee exclusieve stijlvarianten.

#BMWMotorrad #G310GS #motorkopen #Motoroccasion
 





Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Edge" betekent: Going over the edge. Uitdrukking uit het Californische bikerslingo die wil zeggen dat een dusdanige snelheid wordt gekozen om een bocht in te gaan, liefst op een van de bergachtige wegen rond San Bernardino, dat de motorrijder uit de bocht vliegt, dan wel onderuit gaat. Hier is dus in letterlijke zin sprake van een edge, namelijk daar waar het wegdek ophoudt en het ravijn begint, maar ook in overdrachtelijke zin, waar het opzoeken van de uiterste limiet het overschrijden van die limiet met zich mee kan brengen. ‘Riding the ragged edge’ is rijden op het kantje van net niet vallen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion