Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
13-07-2023
BMW Motorrad presenteert BMW Motorrad MetaRideDe nieuwe BMW CE 02 vertegenwoordigt een nieuwe manier om toegang te krijgen tot de wereld van BMW Motorrad, want hij is elektrisch, spreekt vooral jongeren aan en is geen e-motorfiets of e-scooter - het is een eParkourer. Passend bij deze nieuwe, toekomstgerichte vorm van mobiliteit voor stedelijke omgevingen, biedt BMW Motorrad nu de mogelijkheid om de nieuwe CE 02 van dichtbij te ervaren in de BMW Motorrad MetaRide.

BMW Motorrad MetaRide staat voor een digitale merkruimte van virtual reality waarin motorfans kunnen rijden en de CE 02 kunnen ervaren in de vorm van een avatar, net als in de fysieke realiteit. Het dient ook als een platform waar fans en het merk BMW Motorrad elkaar kunnen ontmoeten. De omgeving die in de BMW Motorrad MetaRide wordt weergegeven, lijkt op de echte wereld. Daarnaast valt er veel te beleven in de virtuele BMW Motorrad World. Behalve dat je virtuele proefritten kunt maken met de BMW CE 02, kun je bijvoorbeeld ook basketballen, tokens verzamelen of een stijlvol jasje voor je eigen avatar verdienen. De virtuele digitale merkruimte zal in de toekomst ook geleidelijk worden uitgebreid voor andere producten.
De recente wereldpremière van de BMW CE 02 vond al gedeeltelijk plaats in de BMW Motorrad MetaRide en ook in het "echte" Berlijn tijdens het Pure&Crafted Festival, waarbij de virtuele en echte wereld met elkaar in wisselwerking staan. De première van de BMW CE 02 kan je hier terugkijken: https://www.youtube.com/live/lCA1GpPK0xs?feature=shareToegang tot de BMW Motorrad MetaRide is via de BMW Motorrad website of de bekende BMW Motorrad social media kanalen, en het is ook mogelijk om de virtuele wereld direct te betreden via het Spatial Metaverse platform.
U kunt ook een van de volgende links gebruiken:
Link Spatial BMW CE 02
Link BMW Motorrad CE 02


Overigens zijn de virtuele BMW Motorrad-producten die in de "MetaRide" worden getoond, net als hun fysieke originelen beschermd tegen imitatie. BMW AG heeft de bescherming van haar kernmerken, zoals het BMW-logo, enige tijd geleden al uitgebreid met betrekking tot toekomstige activiteiten van het bedrijf in de metaverse. Zo geldt merkbescherming nu niet alleen voor voertuigen in de traditionele zin, maar expliciet ook voor virtuele goederen, zoals virtuele voertuigen en virtuele kleding.

Je droom CE 02 nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#BMWMotorrad #Motorrad #CE02 #MetaRide #Motoroccasion #Debestekoop

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "GoldWing" betekent: De GL1000 GoldWing van Honda betekende een sensatie toen hij in oktober 1974 werd geïntroduceerd op de IFMA-motorshow in Keulen. Niet alleen door zijn massieve uitstraling en enorm gewicht van 260 kilogram, maar ook door de watergekoelde viercilinder Moxermotor en andere technische bijzonderheden, zoals een tank die onder het zadel is geplaatst. De motorfiets heeft een reputatie verworven als betrouwbare,comfortabele en soepele toerbuffel. Er bestaat waarschijnlijk geen andere motorfiets waarover de meningen zo verdeeld zijn. ‘You hate it or you love it’, zeggen de Engelsen; een middenweg bestaat niet. GoldWinghaters spraken al snel over de Lead Wing (de loden vleugel). Aan de andere kant zijn er motorrijders die bij de GoldWïng zweren, getuige de vele (grote) clubs die momenteel rond dit merk bestaan. Vooral in de Verenigde Staten werd de GoldWing binnen korte tijd een doorslaand succes. Hoe dan ook, de GoldWing is de motorfiets met de meeste (ongunstig klinkende) bijnamen uit de geschiedenis van de motorfiets, zoals: halve auto, Scania en touringcar op twee wielen. Door de jaren heen werd de motorfiets voortdurend verbeterd. De huidige GoldWing heeft een zescilinder krachtbron en is de meest luxueuze toerfiets die te koop is.
© 2000 - 2024 Motoroccasion