Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
26-06-2019
BMW VISION DC ROADSTER

Al meer dan 90 jaar lang is de 2 cylinder boxermotor belangrijk voor de identiteit van BMW Motorrad, zowel technisch als optisch. Maar wanneer de BMW Group steeds verder gaat in het omzetten van hun producten naar volledig electrische aandrijving, hoe gaat een dergelijke BMW er dan uitzien? Een mogelijk antwoord wordt gegeven met de BMW Motorrad Vision DC Roadster.

Met deze vraag worstelt elk bestaand merk met een uitgesproken identiteit. Edgar Heinrich, Head of Design BMW Motorrad, vertelt ons dat de motor herkenbaar zal zijn als een BMW en appelleert aan de ervaring van iedereen die al eens electrisch gereden heeft. De ervaring van een enorm koppel en een voortdurende acceleratie, die brute kracht, daar gaat BMW een gezicht aan geven. BMW Motorrad geeft met de Vision DC Roadster ons alvast een kijkje naar de toekomst.Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Telescoopvork" betekent: Ook wel telescoop genoemd. Hydraulische voorvork waarvan de vorkpoten bestaan uit twee buizen die in en uit elkaar kunnen schuiven.
© 2000 - 2020 Motoroccasion