Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
07-10-2019
Concept Husqvarna VITPILEN 701 AERO wint toonaangevende design prijs



Husqvarna Motorcycles heeft met het concept van de Vitpilen 701 Aero de Best of Best Automotive Brand Contest gewonnen in de categorie Motorcycles 2019. 

The Best of Best Automotive Brand Contest is een onafhankelijk internationaal Design competitie voor automotive fabrikanten en is wereldwijd bekend om de brede invloed in de branche. De verkiezing beloont een topproduct met een duidelijk communicerend design en vraagt aandacht voor het fundamentele belang van merk en merkdesign in de automotive industrie. 

De concept VITPILEN 701 AERO is een moderne sportmotor met een innovatieve ontwerpbenadering met respect voor het verleden. De motor heeft een modern eencilinderblok met een verhoogde vermogensafgifte en heeft een sportieve uitstraling die wijst op het potentieel voor een meer prestatiegerichte toekomst voor het straatgamma van Husqvarna Motorcycles. Met een lagere en vastere positie biedt de concept VITPILEN 701 AERO een volledig meeslepende rijervaring. 





Dit is niet de eerste keer dat een concept gebouwd door Husqvarna Motorcycles en KISKA een industriële waardering verdient. De concept VITPILEN 701 heeft een iF Design Award gewonnen tijdens de 2016 iF Product Design Awards Competition. Een jaar later werden de VITPILEN 701- en VITPILEN 401-modellen formeel gelanceerd door Husqvarna Motorcycles. De prijs Best of Best Automotive Brand Contest voor het conceptontwerp van de VITPILEN 701 AERO onderstreept de voortdurende heropleving van Husqvarna Motorcycles, met een recordgroei op jaarbasis sinds 2014. 

Je droomSPORTMOTOR nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Husqvarna #vitpilen #Motoroccasion



Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Penvering" betekent: Vering van het zweefzadel waarbij de onderkant van het zadel is bevestigd op de bovenkant van een pen die inveert. Penvering werd vroeger toegepast op bijvoorbeeld Indian en Harley-Davidson.
© 2000 - 2024 Motoroccasion