Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
26-08-2019
De ROCKET 3 TFC onthuld bij PALEIS SOESTDIJKDit weekend is tijdens de Concours d’Elegance op Paleis Soestdijk de Rocket 3 TFC onthuld . Deze zeer exclusieve motorfiets,  waarvan er slecht 24 naar de Benelux komen (NL: 9, BE:15),  was wereldwijd zo snel uitverkocht dat kopers geen mogelijkheid hebben gehad om deze motorfiets in het echt te bewonderen. Triumph Motorcycles Benelux heeft toen besloten  dit tijdens het Concours d’Elegance op de koninklijke locatie van Paleis Soestdijk te doen. 

Eind december/ begin januari wordt de Rocket 3 TFC uitgeleverd aan de dealers in de Benelux. Consumenten die de Rocket 3 TFC niet hebben kunnen bemachtigen zijn inmiddels via de pers geinformeerd over de komst van de Rocket 3 R & Rocket 3 GT. Deze laat echter nog iets langer op zich wachten alvorens deze bij de dealer staat. De verkoop prijzen van de Rocket 3 TFC zijn inmiddels bekend en liggen voor Nederland op: €34.300,-  en voor Belgie op:   €29.680,-.

Je droomTRIUMPH nog niet gevonden? De beste koop doe je via www.Motoroccasion.nl.
#triumphmotorcycles #rocketIII #motoroccasion #droommotor #diewilikwel

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Waterorgel" betekent: Motorfiets met waterkoeling. Motorfietsen met een dergelijk koelsysteem zijn er altijd geweest, maar waren iets bijzonders. Tegenwoordig wordt waterkoeling (of beter: vloeistofkoeling) op grote schaal toegepast om de motoren met grote motorvermogens constant en gelijkmatig te koelen.
© 2000 - 2021 Motoroccasion