Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
04-05-2020
Ducati Assen geopend



De nieuwe Ducati Store in Assen is geheel in stijl, sfeer en passie van Ducati ingericht.

Wie Assen zegt, zegt TT en wie TT zegt, zegt snelheid. Maar Ducati is veel meer dan snelheid. Alle Ducati families zijn in de mooie showroom van 240m2 te vinden. Natuurlijk alle nieuwe motoren maar ook verschillende Ducati Approved occasions. Dat zijn jong gebruikte Ducati's met garantie en gecheckt volgens de voorwaarden en normen van Ducati Approved. 
In de nieuwe werkplaats van 216m2 zorgen de vakkundige, in Italië opgeleide, monteurs ervoor dat uw Ducati in topconditie blijft. Ducati Assen heeft een uitgebreide collectie aan merchandising, vrijetijds- en motorkleding en voor elk model vele accessoires en onderdelen leverbaar.

Jan Huls, eigenaar van Ducati Assen, is erg trots op de nieuwe Store: “ Wij kunnen alle Ducati liefhebbers uit het Noorden een totale Ducati beleving bieden. Alles op het gebied van Ducati is hier te vinden onder één dak”.

U bent van harte welkom bij Ducati Assen. 

Ducati Assen
Industrieweg 11
9402 NP Assen
0592 205 007
www.ducatiassen.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: KAWASAKI in 1993 - Tijdens het FIM Endurance wereldkampioenschap word door Kawasaki racers tijdens de 24 uur van Le Mans gewonnen met een ZXR-7. Dit voor de tweede keer op rij. De 8 uur van Suzuka wordt aan het rijtje overwinningen toegevoegd. De start van de verkoop van de ZX-9R (900 cc) vindt een aanvang. De nieuwe supersport modellen zijn allemaal voorzien van een nieuw aluminium frame.
© 2000 - 2024 Motoroccasion