Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
25-03-2019
Dusseldorp nieuwe dealer BMW Motorrad

Dusseldorp wordt de nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Alkmaar. De voorbereidingen zijn in volle gang en de nieuwe showroom wordt naar verwachting medio augustus 2019 geopend.

De nieuwe BMW Motorrad dealer krijgt de naam Dusseldorp Motorrad. Het dealerschap komt in een nieuw aangekocht pand aan de Koraalstraat 3, dat is gelegen naast het huidige BMW dealerbedrijf. Op hetzelfde terrein staat een derde pand waar MINI gevestigd zal worden.

“BMW Motorrad is blij met de nieuwe samenwerking met Dusseldorp Motorrad.” zegt Tom Crooijmans, Head of BMW Motorrad. “Dusseldorp is al jarenlang een succesvolle partner van BMW Group Nederland en wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij nu hun productportfolio uitbreiden met BMW Motorrad. Samen met BMW Motorrad, al negen jaar op rij marktleider in de Nederlandse Motormarkt, is er sprake van een ijzersterke combinatie.”

“Voor Dusseldorp is het starten met BMW Motorrad een prachtige toevoeging aan het huidige aanbod van BMW en MINI” aldus Klaas van den Elst, de nieuw aangestelde Head of Motorrad van Dusseldorp. “De partnership tussen Dusseldorp en BMW Nederland gaat inmiddels 60 jaar terug, dit is een mooie stap in de verdere samenwerking en het bedienen van een nieuwe klantengroep.”

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Stokje" betekent: Kort recht stuur, ook wel dragbar genoemd. Voor het eerst bij Harley-Davidson gemonteerd op de Low Rider.
© 2000 - 2024 Motoroccasion