Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
17-06-2019
Echte oranjefans hebben een 2019 KTM FAN PACKAGEOp 30 juni vinden op Assen de MotoGPTM Grand Prix-wedstrijden plaats. De races hebben allen een speciale KTM-tribune. Op zich is dat al supergaaf maar een echte oranjefan heeft dan ook zijn eigen KTM Fan Pacakage om de tribune oranje te kleuren!

De KTM FAN PACKAGES variëren in prijs en beschikbaarheid, maar meestal bevat één aankoop: een toegangsticket, een plaats op de KTM-tribune (bij geselecteerde wedstrijden), een KTM-tas, een T-shirt, een pet, een keycord en oordopjes. Er zijn ook een speciale KTM-parkeervoorzieningen bij het thuiscircuit van de fabriek in Oostenrijk. Voor KTM-rijders en -fans is dit een unieke manier om bijeen te komen en zich achter de raceteams te scharen, die aan werkelijk elke categorie meedoen – de MotoGPTM, de Moto2TM en de Moto3TM – en zelfs de 'winnaars van morgen' eruit halen in de Red Bull MotoGPTM Rookies Cup support-serie (die samenvalt met de races in Mugello, Assen, op de Sachsenring en in Spielberg).

Aanstaande MotoGPTM Grand Prix-wedstrijden met KTM-tribunes:

Ronde 7: Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanje (16 juni)
Ronde 8: Assen, Nederland (30 juni)
Ronde 9: Sachsenring, Duitsland (7 juli)
Ronde 11: Red Bull Ring, Oostenrijk (11 augustus)
Ronde 12: Silverstone, Groot-Brittannië (25 augustus)*
Ronde 16: Motegi, Japan (20 oktober)*
Ronde 17: Phillip Island, Australië (27 oktober)
Ronde 18: Sepang, Maleisië (3 november)*
* tickets binnenkort beschikbaar; onder voorbehoud van wijzigingen

Tickets voor de KTM Fan Tribune tijdens de MotoGP van Assen zijn bijna uitverkocht! Wil jij er nog bij zijn, bestel ze dan snel. Klik HIER.  Alle informatie over wat elke KTM FAN PACKAGE per race bevat, vind je HIER.

Je eigen KTM rijden is nóg leuker. Kies uit ruim 650 motoren jouw beste koop! 

#ktm #fanpackage #MotoGPTM #motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1935 - De definitieve internationale doorbraak kwam in 1935 op het Island of Man met de 250 Twin en de 500 Twin, beide Guzziís met een elastisch frame, en al eeder winnaars van de Tourist Trophy. Voor het eerst in de geschiedenis had een niet-Engelse fabrikant gewonnen in wat reeds de belangrijkste race ter wereld was geworden. En Moto Guzzi deelde nu in de legende. Samen met hun racende voorvechters in die jaren als Tenni, Woods en, recenter, Ruffo, Lorenzetti en Anderson om een aantal officiŽle coureurs van de Guzzi stal te noemen.
© 2000 - 2020 Motoroccasion