Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
11-02-2021
Exclusief Centennial-kleurenschema Moto Guzzi



Ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het merk én de speciale editie van de GMG lanceert Moto Guzzi een gelimiteerde serie van hun iconische modellen in een exclusief ‘Centennial’-kleurenschema dat beschikbaar zal zijn voor de V7, V9 en V85 TT. De nieuwe look is een ode aan de geschiedenis van het merk en de esthetiek van legendarische motoren zoals de Otto Cilindri en de 350 Bialbero, één van de meest succesvolle racemotoren ooit.

Het kleurenschema gaat terug naar het verleden van de racesuccessen van Moto Guzzi. Groen was de kleur waarin Moto Guzzi destijds zijn allereerste model lanceerde. Het Style Center gaf de klassieker een nieuwe invulling met een matte, gesatineerde afwerking op de brandstoftank in combinatie met metallic accenten die staan voor degelijkheid en authenticiteit. De klassieke carrosseriekleuren met een twist werden aangevuld met een gedetailleerd natuurlederen zadel – een stijlvol Italiaans accent. Verder kreeg de speciale ‘Centennial’-afwerking een gouden adelaar mee en een speciaal logo dat de honderdste verjaardag van Moto Guzzi ook grafisch in de kijker zet. 

Je droomMOTO GUZZI nog niet gevonden? De beste koop doe je op Motoroccasion.nl
#MotoGuzzi #Motoroccasion #Centennial #motorkopen #motoren









Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Norbsa" betekent: Motorfiets opgebouwd uit het Featherbedframe van een Norton en een BSA-motorblok. Het Featherbedframe van Norton gold lange tijd als het beste motorframe ter wereld. De BSA-motoren bleken uiteindelijk minder snel dan die van de concurrerende Engelse merken, al was de BSA Gold Star, een traditionele eencilinder in 350CC en 500CC versie, een raspaard.
© 2000 - 2024 Motoroccasion