Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
07-12-2020
GASGAS-motoren gaan voor de eerste keer ooit internationaal wegracen!Het team onder leiding van het Aspar-team van Jorge Martinez start met twee coureurs, Sergio Garcia en Izan Guevara.
De intrede tot het internationale wegracen is een primeur voor GASGAS. Het is iets wat het Spaanse merk nog nooit eerder heeft gedaan. Voor GASGAS is het een stap die hun indrukwekkende motorsportreferenties verder zal onderstrepen. Hoewel het bij de productiemotoren allemaal om offroad draait, stelt deelname aan deMoto3 ™ hen in staat om de bekendheid van GASGAS wereldwijd te vergroten.

Dus is onze vraag dan, waarom Moto3 ™, waarom Aspar en waarom nu? GASGAS: "Nou, timing, zoals ze zeggen, is alles! Het voelt als het juiste moment. Moto3 ™ heeft een jeugdige energie, die perfect past bij GASGAS en de samenwerking met Aspar Team, nou, welke betere manier is er om in Moto3 ™ aan te komen? We zijn een merk met een trots Spaans erfgoed, ze zijn een succesvol Spaans team, waarin Spaanse rijders zullen strijden tegen de beste ter wereld. Het past perfect.".

Over het Aspar-team
Het Aspar-team werd bijna 30 jaar geleden opgericht door viervoudig wereldkampioen Jorge ‘Aspar’ Martinez. Het team heeft 95 raceoverwinningen en 304 podia behaald sinds het begon met racen in 1992. Aanvankelijk vond het succes plaats in de voormalige 125cc-categorie, waar ze vier wereldkampioenschappen wonnen tussen 2006 en 2011.  Dankzij de inspanningen van vier verschillende coureurs nam het team vervolgens deel aan Moto3 ™, Moto2 ™ en MotoGP ™. Tijdens het seizoen 2020 heeft het Aspar-team successen geboekt met Albert Arenas. Hij was de winaar tijdens het seizoensopeningsevenement in Qatar en heeft sindsdien drie Grand Prix-overwinningen en vijf podiaplaatsen behaald.

Je droomGASGAS nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl
#gasgas #moto3 #motoroccasion #motorkopen #motor #motoren

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: YAMAHA in 1980 - De XT 250, een "4-takt Super Trail", verschafte een hoge mate van off-road plezier waarbij het gebruikt kon worden voor de blubber, de bossen en enduro gebruik. De 250 cc ééncilinder was gemonteerd in een diamondvormig frame en had een gewicht van slechts 114 kg. Aan de achterkant werd een monocross demping gemonteerd, de eerste op een viertakt model.
© 2000 - 2023 Motoroccasion